Özlenen Kutlama

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını son yıllarda ender görülen muhteşem bir programla kutladık.

Özlenen Kutlama
HABERİN GALERİSİ
23 Nisan 2. Gün

23 Nisan 2. Gün

 Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 96. Yıldönümü olan ve Dünyada çocuklara armağan edilen tek ulusal bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilk tören bugün saat:09.00’da Atatürk Anıtına  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin koyulması ile başladı.

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldıkları törende; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz tarafından konulmasının ardından yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra, saat:10.00’da ilçemiz festival alanında yapılacak kutlamalara geçilmek üzere anıt önündeki tören sona erdi.

Çocuklarımızın rengarenk elbiseleri ile kendileri gibi bir çiçek bahçesine çevirdiği festival alanındaki kutlama programı belirlendiği üzere saat:10.00’da başladı. Buradaki törene İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Törenin açılışından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın oku  nması ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, ilçe protokolünün halkın ve çocukların bayramlarını kutlaması ile devam etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra alan olması gerektiği şekliyle çocuklara teslim edildi. Son derece zengin içerikli bayram programında çocuklara yönelik her şey vardı. Çocuklarımızın son derece büyük bir başarı ile  sergiledikleri müzikli dans gösterileri, halk oyunları gösterileri, zeybek, roman havası, jimnastik gösterileri, günün anlam ve önemine uygun şiirler  izleyenler tarafından coşkuyla alkışlandı.

23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bayram nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce okullar arasında tertiplenen  resim, şiir, kompozisyon ve satranç yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Emniyet Müdürü tarafından verilmesinin ardından sona erdi.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2016, 18:11

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER