Ramazan Zammıyla Beraber Geldi

İlçemizdeki pide ve traş ücretleri Ramazanla birlikte yeniden belirlendi.

Ramazan Zammıyla Beraber Geldi

  Ekonomik sıkıntı çeken vatandaş, yarından itibaren başlayacağımız mübarek Ramazan ayını nasıl geçireceğinin endişesini taşırken, pide ve traş ücretlerine gelen zamlar işin tuzu biberi oldu.

Birkaç gündür ülke gündemini meşgul eden pide fiyatları ilçemiz de de Ramazana bir gün kala belirlendi. Her zaman olduğu gibi zammı hissettirmeden yapmanın yöntemi seçilerek, pide fiyatları artırılmadan gramaj düşürülmesi yoluna gidildi. Yeni uygulamada;

Daha evvel 300 gramı 1 Tl’den satılan sade tekli pide 250 gramı 1 Tl’den, 500 gramı 2 Tl’den satılan çiftli sade pide 2 Tl’den satılacak.

Zamlar bununla da kalmayarak, Berber esnafının uyguladığı traş fiyatları da zam gördü.

Saç traşı:12TL., Sakal traşı:7TL., Saç-Sakal traşı:18TL., Çocuk traşı:9TL., Saç yıkama:7TL., Saç boyama:30TL., Bıyık boyama ise:10TL. oldu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2015, 15:36

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 9 yıl Önce

maşAllah gerze istanbulu geçti. hadi pideyi anlarımda o traş fiyatları nedir öyle alt tarafı kıl kesiyor 20 dk için 25 tl söyleyecek birşey bulamıyorum gerze şirin gerze değil zengin gerze olmuş.

pide
pide - 9 yıl Önce

yanlışınız var 205 gram değil 250 gram 1 tl.
600 gram değil 500 gramı 2 tl.
Editör Notu: İlginize teşekkürler

vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

ellerinde biraz yetki varya sonuna kadar kulanıyorlar onları Allaha havale ediyorum

gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

saç traşı çok zamlı ben de sahil ilçe yaşıyorum bizim burada 7tl nufüs aynı her sey aynı gerze sol partı olduğu için pahlı yazıklar olsun başkana....

banner381
SIRADAKİ HABER