Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Gerze Belediyesi tarafından bu yıl 43.sü düzenlenen Gerze Kültür ve Sanat Festivali dopdolu programıyla devam ediyor.

Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Birinci gecenin sonunda festivalde sahne alan Onur Akın’dan sonra ikinci gecesinde “Gel” isimli albüm çalışmasıyla ve “Pire” isimli albümüyle müzik piyasasını kasıp kavuran Buket KAYA ve Hakan ŞİMŞEK sahne aldı.

Ateş'in sunumunda gerçekleştirilen konserlerin öncesinde ise 65 kişilik dans grubuyla Gürcistan Halk Dansları Topluluğu seyircilerimizi ısıtırken Buket KAYA’nın performansıyla da Gerzeliler hep bir ağızdan şarkıları seslendirdiler. Albümünden de repertuarına yer veren KAYA her kesime hitap eden eserleriyle vatandaşlarımızı kendine hayran bıraktı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise, Hakan ŞİMŞEK festivalimizin ikinci gününde kapanış konserini gerçekleştirdi. Profesyonel dans ekibiyle birlikte konserini gerçekleştiren ŞİMŞEK, izleyicilere olağanüstü görsel şov hazırladı. Gerçekleştirilen muazzam konser bu şekilde sona ererken konserin kapanış şarkısı ise “İzmir Marşı” oldu. Marş boyunca elinde bağımsızlığımızın sembolü şanlı Türk Bayrağı’mızı taşıyan Hakan ŞİMŞEK vatandaşlarımız tarafından ayakta alkışlanırken Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı programın sonunda sanatçılara plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 12:27

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER