Yok, Daha Neler!

Gerze Köşk Aile Çay Bahçesi ile Deniz Feneri arasındaki alana ne yapılacak?

Yok, Daha Neler!

  Gerze’de Köşk mevkiinde toprak dökülerek çitle çevrilmiş ve bir mutfak tezgâhı koyulmuş muhtemelen ticari bir işletmeye dönüştürülmesi beklenen alan ile ilgili sorumuzun cevabı için Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’dan bilgi edindik.

Belovacıklı konu ile ilgili olarak, Festival döneminde Köşk mevkiinde yapılandırılan bu alanın Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı olduğunu, Gerze Belediyesi’nden hiçbir şekilde gerekli izinlerin alınmadığını ve bu yeri yapan vatandaşa gerekli uyarıların yapılarak işletmeye açılmasının durdurulduğunu ifade etti.

Görüntü itibarıyla Köşk mevkisine hiç yakışmadığı belirten vatandaşlar, bu yerin Gerze Belediyesi’ndeki yetkili ekip tarafından tamamen kaldırılmasını bekliyorlar.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 12:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gürhan TANGA
Gürhan TANGA - 10 yıl Önce

gerze feneri bir ilktir. cumhuriyet dönemi ilk yerli proje fenerdir.....etrafının daha derli toplu şekillenmesi yoksa bir tabelayla fenerin geçmişi kısaca anlatılmalı...

hüseyin
hüseyin - 10 yıl Önce

buradaki rezilliğin kaldırılması gerektiği gibi liman içi bölgesindeki seyyar tezgahlarında ne kadar gerekli oldugu, hijyen konusunda ne kadar hassas oldukları, güzelim liman manzrasına ne kadar katkıları oldugu sorgunlanmalı.... siteniz aracılığı ile liman içerisinde seyyar işletmeler olmalı mı anketi yapılarak osman başkanla paylaşılması gerektiğini düşünüyorum....

ahmet metin
ahmet metin - 10 yıl Önce

pekiii bu hic guzel olmamista orta cay bahcesinin yanindaki bufe yikilarak yerine yuksek ve deniz gorusunu engelleyen yapiya izin vermek cok mu guzel.sayin belediye baskani bununlada ilgili bi aciklamada bulunabilirmi.

boş işler
boş işler - 10 yıl Önce

faaliyete girmeden durdurulmuş bir yer için gereksiz bir haber yapılmış bence. toprağın düzleştirilerek kenarlara citler yapılmış halimini konusmaya gerek gördünüz. orası toprak yıgınıyla pislik içinde iken neden haber yapılma gereği duyulmadı çok merak ediyorum. yorum yapanlar çok güzel noktalara deginmişler liman içinin hali şuan daha önemli degil mi?

...
... - 10 yıl Önce

eski çöp halinden çok daha iyi olmuş eski haline bakarak hiç yoktan deniz kenarı temizlenmiş bence kötü bir görüntü yok sadece orada fazlalık musluktan su akmasıdır gerzeye liman işine bakarak o bire çok herkese teşekkür ederim hayırlı işler gerze gündem kaliteni düşürmüşün daha iyi haberler yapmanı beklerim 20.08.2014 mesela buğun 3 tane araç kazası oldu bir haberçi bunları yayınlaması gerekiyor...

bir gerzeli.
bir gerzeli. - 10 yıl Önce

(yukarıda ki habere getirilen açıklama için)her zaman her olaya bir kılıf bulmak bizim geleneğimiz de var.güzelim liman, liman olmaktan çıkıp,derme çatma satıcıların kazanç merkezi haline gelmiştir.neredeyse liman için de adım atamayacak hale geleceğiz. bir yandan selami beach diğer yandan bulut beach adı altında ki plajlar sağlı sollu her tarafı işgal etmiş bulunmaktadırlar.liman içinde denize girmek yasak olduğu halde bu plajlar da halkın geçişine neredeyse izin bile verilmeyecektir.herkes plajlara gitmek zorundamıdır?neden kimse bu olaylara bir dur diyememektedir.neden her şey de bir kar amacı güdülmektedir?

Rahatsız Gerzeli
Rahatsız Gerzeli - 10 yıl Önce

büfelerin olması kötü bir şey değil elbette.vatandaş ihtiyacını görüyor.bir çay içmek, birşeyler yemek isteyen için alternatif. sonuçte kimseyi engellemiyor.ama rahatsız olduğum şey kıyıların kapatılması.tamam kiraladığın alanda şezlong şemsiye kiralayabilirsin isteyen alır yada almaz havlusunu serer oturur. ama kardeşim sen oraları işgal etmişsin.etrafını çevirmişsin.kapıdan baksak buyur kardeşim diyorsun ne işin var der gibi.şehrin en güzel yerine domates biberini de ekmişsin oh ne ala.beş yıldızlı otel bile olsan kıyıları kapatamazsın.sahiller kamu malıdır ve halka açıktır.buna bir dur diyen yetkili yokmu bu memlekette.ha birde beyefendi çitlerin üzerini çalı çırpıyla kapatmış tesettür plajları gibi.kardeşim rahatsız olan zaten buraya gelmez.sen kimi kimden koruyorsun.

iki gerzeli
iki gerzeli - 10 yıl Önce

1-orta çay bahçesinin yanındaki işletmeyi yıkıp yeniden büyük bir bina yapılması, 2- yangın evini yıkıp yanına daha büyük bir bina koyulmasına kimler izin veriyor.hadi verdiler diyelim sonra çıkıp da kimse çarpık kentleşmeden bahsetmesin. gerze turist çeken ilçe olacakmış!!!! tarihi dokusuyla buna kim inanır. say barın üst tarafında kalan arsaya kaçak ev yapıldı bunu yetkililer hiç mi görmedi yada duymadı küçücük bir ilçede.sonuç olarak bu zihniyet adama göre iş yaparla adama göre haber yaparlar...


banner381
SIRADAKİ HABER