Kaza kurbanı kamyon sürücüsü hayatını kaybetti

Boyabat-Sinop kara yolunda taş yüklü kamyonun alev alması ve ardından takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 38 yaşındaki sürücü kurtarılamadı. Kaza kurbanı sürücü bu gün son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza kurbanı kamyon sürücüsü hayatını kaybetti

Kaza Derecuma mevkisinde 7 Eylül tarihinde 20 45 sıralarında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre Boyabat’tan Sinop istikametine gitmekte olan Çetin Gül (38) yönetimindeki 06 plakalı kamyon, henüz bilinmeyen bir nedenle aracın arka tarafından alev almış, yoldan çıkan araç bariyerlere çarpmıştı. Kamyon sürücüsü ise panik içinde kendini araçtan aşağı atmış ancak ağır yaralanmıştı. Bariyerlere çarpan kamyon 50-60 metre gittikten sonra devrilmiş. devrilmenin ardından kamyon tamamen yanmıştı. 

Kazada ağır yaralanan ve Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kamyon sürücüsü Çetin Gül yaklaşık 2 gün sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. 09 Eylül 2015 gece saatlerinde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan kamyon sürücüsü 10 Eylül 2015 Perşembe günü Gerze İlçesine bağlı Karlı köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi. 

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 10:41

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER