Acun’da İstifa Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop İl Başkanı Mustafa Acun, görevinden istifa ederek, 2015 milletvekilliği seçimleri için aday adayı olduğunu açıkladı.

Acun’da İstifa Etti

  Parti binasında gerçekleştirilen basın toplantısında kararını duyuran Mustafa Acun, konuşmasına CHP 2. Genel Başkanı İsmet İnönü ile daha önce Sinop'ta CHP'ye emek vermiş ve ahirete intikal eden parti büyüklerini rahmetle anarak başladı. 

Genel merkezin tasarrufu doğrultusunda; CHP'de başkan ve yönetici konumunda olanlardan aday adalığını düşünenler için görevden ayrılma tarihinin 25 Aralık itibariyle sona erdiğini hatırlatan Mustafa Acun, bu kapsamda kendisinin istifa kararı aldığını söyledi. Acun; "Ben de, bu süreçle ilgili olarak; yıllardır beraber görev yaptığım yönetici arkadaşlarımla, merkez'de, Ayancık’ta, Boyabat'ta, Dikmen'de Durağan'da Erfelek'te, Gerze'de, Saraydüzü'nde, Türkeli'de görev yapan ilçe başkanlarım ve yöneticilerim ile; disiplin kurulumuzun başkan ve üyeleri ile; kadın kollarımızın başkan ve yöneticileri ile; çalışmalarıyla partimize katkı sunan değerli  belediye başkanlarımızla, belediye ve il genel meclisi üyelerimizle, geçmişte görev yapmış parti büyüklerimizle, genel merkez yöneticilerimizle; görev sürem boyunca; beraber siyaset yapmaktan hep gurur duyduğum, kendisinden her zaman çok şeyler öğrenmeye çalıştığım, ilimize, örgütümüze, partimize hizmeti ve  emeği çok olan 3 dönemdir de hepimize başarıyla vekalet eden partimizin grup başkan vekili değerli milletvekilimiz Engin Altay'la yaptığım görüşmelerde 25.dönem milletvekilliği seçimleri için aday adayı olma düşüncemi paylaştım.

Tüm bu görüşmelerimin doğrultusunda son olarak da; genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu bizzat ziyaret ederek milletvekilliği aday adaylığı için görevimden ayrılacağımı kendilerine arz ettim ve bugün 25 Aralık’ta; 25. dönem milletvekilliği aday adayı olmak için 6 yıldır sürdürdüğüm bu onurlu görevden ayrılıyorum ve an itibariyle cumhuriyet halk partisi Sinop il başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 15:40

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gülünç
Gülünç - 9 yıl Önce

gülegüle. güle güle kim takar seni bu saatten sonra.

banner381
SIRADAKİ HABER