Atatürk Mahallesinde Yangın.

Çamaşır makinesindeki elektrik kontağı yangına neden oldu.

Atatürk Mahallesinde Yangın.

  İlçemiz Atatürk Mahallesi 75. sokakta İmam Hatip Lisesi karşısındaki Turan apartmanının 2. katında meydana gelen olayda, çamaşır makinesinde meydana gelen elektrik kontağı yangına sebep oldu. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın meydana gelmediği olayın ihbarını alan Gerze Belediyesi İtfaiyesi yangına anında müdahale ederek kısa sürede başarılı bir şekilde söndürdü ve yangından meydana gelebilecek maddi hasarın büyümesini engelledi.

  Günün bir başka özelliği de İtfaiye Haftası olması idi. Hafta nedeniyle Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı İtfaiye teşkilatını yangına başarılı müdahaleleri nedeniyle tebrik ederken, personelin itfaiye haftasını kutladı ve itfaiye personeline ikramlarda bulundu.















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2012, 10:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
SMMM Cumhur ÇETİN
SMMM Cumhur ÇETİN - 12 yıl Önce

öncelikle geçmiş olsun.itfaiyecilerimize teşekkür ederiz.fakat bu manzarada sorulması gerekenler var.şimdi uzaktan konuşuyor denilebilir ama desinler.sayın başkana soruyorum: bu arkadaşlara gömlek pantolon giydirip yangına göndermişsiniz ama kravatları eksik görmüyormusunuz.itfaiyecilerimiz yangının ortasında kalmak durumunda kalsaydı ve onlardan birine bir şey olsaydı bunun hesabını nasıl verecektiniz ailelerine ve gerze halkına ne cevap verecektiniz.itfaiyecilerin giymesi gereken yanmaz elbiseniz yok mu sizin tabiki var neden giydirmediniz.?sayın başkan gerze için yaptıklarınızı yakından takip eden biriyim ve teşekkür ediyorum ancak itfaiye ve itfaiyecilerimiz konusundaki tavrınızı anlamış değilim.selam ve saygılarımla.

banner381
SIRADAKİ HABER