Şehidimizi Ebediyete Uğurladık.

Şehit Er Bülent Yalçın’ ın cenazesinde gözyaşı sel oldu taştı.

  Sinop’ ta mahşeri bir kalabalıkla son yolculuğuna uğurladığımız şehidimizin naşı saat:10.30’ da Sinop havalimanından alınarak son derece kalabalık bir konvoy eşliğinde merkez büyük camiine getirildi. Şehit naaşının getirilmesi ile birlikte cami avlusu ile etrafındaki cadde ve sokaklar adeta ana baba gününe döndü. Cenazede  Sinop Milletvekilleri Engin Altay ve Mehmet Ersoy, Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz,  Kastamonu Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Çardakçı, Sinop İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Binbaşı Eyüp Aktaş ,Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin İlçelerin Belediye Başkanları ile askeri ve mülki erkan katıldı.Şehidimizin cenazesi öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından büyük camiden alınarak hükümet konağı önüne getirildi. Burada gözü yaşlı anaların feryadı, PKK terör örgütüne lanetlerini haykıran gençlerin feryadına karıştı.

Sinop halkının nerede ise tamamı ellerinde Türk Bayrakları şehit evlatlarını son yolculuğuna uğurlamak için orada idiler. Şehidin naaşının gelmesiyle yükselen anaların feryatlarına can dayanmazdı.

Burada şehidimiz Bülent Yalçın’ ın kısa özgeçmişi okundu ve manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Şehit erin cenazesi yüzlerce Sinoplu’ nun katılımı ile Şehitliğe getirildi. Burada yapılan askeri törenle toprağa verildi.

Mekanın zaten cennet, toprağın bol, ruhun şad olsun Askerim, bizlere hakkını helal et, vatan sana daima minnettar kalacaktır.





































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2012, 14:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
rahşan koca
rahşan koca - 12 yıl Önce

aslında söylenecek fazla bişey yok içimiz gene yandı rabbim ailesine sabır versinmekanı cennet olsun.allahım başka anaların babaların ciğeri daha fazla yanmasın yazık bu insanlara 9 ay karnında taşı gözün gibi besle büyüt saçının teline dünyaları değişme sonra büyük acı.değermi dökülen kanlara bu topraklar hepimize yeter .

h.a
h.a - 12 yıl Önce

yazık olsun suçlu olanlara allah yakınlsrına sabır versin mekanı cennet olsun

banner381
SIRADAKİ HABER