Gerze’ye Düşünüldü mü?

Boyabat ve Durağan’a yapılması düşünülen Gençlik Merkezi için yer tespiti görüşmeleri başladı.

Gerze’ye Düşünüldü mü?

  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, Durağan ve Boyabat İlçesinde yapılacak olan Gençlik Merkezleriyle ilgili İlçe Kaymakamları ve Belediye başkanları ile bilgi alışverişi yaptı.

Konuyla ilgili konuşan İl Müdürü Öztürk; “Durağan ve Boyabat İlçelerimizde yapılması planlanan Gençlik Merkezlerimiz için alternatif alanları incelemelerde bulunduk. En kısa süre içerisinde Gençlik Merkezlerimizin temeller atılacaktır.” dedi. İncelemelerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk’e Tesisler Şube Müdürü V. Süleyman Erdal da eşlik etti.

  Gençlik merkezleri; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarını sağlayan ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmaları yürüten kurumlardır.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2014, 16:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 10 yıl Önce

haber başlığı için kullanılan soruya vereceğim cevap "evet, düşünüldü" olacak. yaşlılar bakım evi temel atma töreni haberine yapmış olduğum yorumu aynen buraya alıyorum.

"sayın başkan, düşünce olarak güzel ama yatırım planlaması olarak hatalı bir karar verdiğinizi düşünüyorum. milletin parasını yine sokağa dökeceksiniz. elinizde geruze otel gibi bu amaçla kullanılabilecek, atıl durumda olan ve otel olarak işletildiğinde sürekli zarar eden bir yatırım var. yaşam evi gibi, kar amacı gütmeyen ulvi bir düşüncenin hayata geçirilmesinde otel binası çok rahatlıkla kullanılabilirdi. böylece, hem yaşlılarımıza şimdikinden daha iyi imkanlar sunmuş olurdunuz hem de gerzelinin parasını boşa harcamamış olurdunuz. i̇lla ki, seçim öncesidir, temel atmam, para harcamam, ses getirmem lazım diyorsanız, bu binayı gençlik merkezi ya da bilgi evi yapabilirsiniz. gençler çok önemli."

geleceğin mimarı olacak gençlerimiz için böylesine önemli bir hizmet için hala geç kalınmış sayılmaz.gka

KÖYLÜ
KÖYLÜ - 10 yıl Önce

adaleti sadece isminde kalmadıysa yaptıkları işlere baksınlar,durağan'a yapacakları gençlik merkezini durağan'dan iki kat daha fazla gence sahip gerze'ye yapmıyorlarsa bunun 1.derece sorumlusu gerze'nin çiçeği burnunda iktidar partisinin ilçe başkanıdır. makamlar geçicidir. eserler kalıcıdır.gerze gençliği olarak işlerin takipçisiyiz.yarınlarda yüzümüz ak,başımız dik olamayacaksa bu günki makamların ehemmiyeti-kıymetiyesi hiç yoktur.spordaki başarılarıyla gençlik merkezini ilk hak eden ilçe gerze'dir. olaya hangi yönden bakarsanız bakın bu objektif gerçeği inkar edemezsiniz. diğer ilçelere yer tesbitine giden devlet görevlileri bu gerçekleri dile getirmek, haklıya hakkını teslim etmek konusunda gerekenin yapılacağının takipçisi olacağız.umudumuz hak hak edenin olmasıdır.

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

sayın gerzeli yetkililer lütfen sizde bu işe bir el atın gerzede gençlerin etkinlik yapabileceği bir etkinlik yeri yok

banner381
SIRADAKİ HABER