Adına Yakışır Şekilde Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 91’inci yıl dönümü coşku ile kutlandı

Adına Yakışır Şekilde Kutlandı

  30 Ağustos zafer Bayramı kutlamalarına Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı J. KD. BÇVŞ. Alaattin Yanıktepe, Cumhuriyet Savcısı Uğur Doğan Çetin, Gerze Belediye Başkan Vekili Nihat Erdal, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, CHP İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, CHP İlçe Başkanı İlknur Kara, MHP İlçe Başkanı Turgut Baş ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
  Tören çelenklerin konulması ile başladı. Atatürk anıtı önüne ilk olarak Kaymakam Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı J. KD. BÇVŞ. Alaattin Yanıktepe ve son olarak Gerze Belediye Başkan Vekili Nihat Erdal çelenklerini sundu.
Çelenklerin sunulması ardından program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti.
  J. ASTSB. ÇVÇ. Mustafa Gevrek tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Gevrek konuşmasında,”Türk Silahlı Kuvvetleri olarak; Yüce Türk milletinden aldığımız güç ve kuvvetle, bugün üzerinde yaşadığımız; atalarımızın bize emanet ettiği şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz vatanı korumaya, Atatürk’ün bize miras bıraktığı çağdaş, modern, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmaya Türkiye Cumhuriyeti devletinin bölünmez bütünlüğüne huzur, refah ve bekasına yönelen gerek içteki hainlere gerekse topraklarımızda gözü olan düşmanlara karşı koyacak güçte, azimde ve kararlılıktayız.”dedi.
  30 Ağustos konulu şiirler Gerze İlçe J. ER Osman Uzun ve Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Bengisu Birinci tarafından okundu.
Tören sonunda Kaymakamlık makamına geçilerek tebrikler, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı J. KD. BÇVŞ. Alaattin Yanıktepe, Cumhuriyet Savcısı Uğur Doğan Çetin, Gerze Belediye Başkan Vekili Nihat Erdal tarafından kabul edildi.





































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2013, 12:08
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER