Başarılı olanlar ödüllendirildi.

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay 3 ayrı kurumda 65 personele başarı belgesi verdi.

Başarılı olanlar ödüllendirildi.

 21 Şubat 2012 Salı günü Gerze Kaymakamı Metin Kubilay görevinde olağanüstü gayret ve çalışması ile başarı sağlayan 3 ayrı kurumu ayrı ayrı ziyaret ederek 65 personeli başarı belgei ile onurlandırdı. 
   Saat 14.00'de Gerze Emniyet Müdürlüğünde başta Gerze Emniyet Müdürü Hasan Akça, Komiser yardımcısı Kadir Yılmaz ve 23 emniyet personeline başarı belgesi verdi. Daha sonra saat 15.00’de Gerze Toplum Sağlık Merkezine gelerek Gerze Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şevket Terkan, Aile hekimleri ve personele başarı belgesi vererek saat 16.00'da Gerze Devlet Hastanesini ziyaret etti. Gerze Kaymakamı Metin Kubilay ziyaretinde başta Uzm. Doktorlar olmak üzere toplam 22 personele başarı belgesi vererek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.















































































































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2012, 08:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzelü
gerzelü - 12 yıl Önce

bora hocama sevgiler saygılar başarılar dilerim.sinopta böyle doktorlara ihtiyaç var!

kazım tufan
kazım tufan - 12 yıl Önce

bu ödül alanlar çok çalıştıda diğerleri çalışmadı demektir..çalışmayanlarada ceza verse ben ce çok iyi olurdu.ayrıca gerçek çalışanlarhastanede unutulmuş işe gelmeyen çalışmayan insanlara ödül verilmiştir ..nasıl bir kritere göre verildi onuda anlamak mümkün değil

banner381
SIRADAKİ HABER