Gençlere Yazlık İş Fırsatı

Gelir sağlamak isteyen gençlere Gerze Belediyesinden fırsat.

Gençlere Yazlık İş Fırsatı

  Yaz dönemini dinlenmek ve eğlenmenin yanı sıra hem ek gelir elde etmek hem de ileride atılacakları profesyonel hayata önceden adapte olmak için Gerze Belediyesinden fırsat. Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte Liman içi mevkiinde gelir sağlamak isteyen gençlere Gerze Belediyesi tarafından belirlenen kısımda galiye karşılığında iş imkânı sağlandı.

  Yaz sezonunun bitmesiyle birlikte sona erecek olan iş yerlerinde midye dolma, midye tava, balık ekmek, kokoreç, hediyelik eşya gibi çeşitli ürünler satılabilecek.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2014, 10:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 10 yıl Önce

sayın başkan, bayrak direği diyorum, boş kalmış diyorum, şanlı bayrağımız artık dalgalanmıyor diyorum, kurumlar sahiplenmemiş diyorum, hem de bayrağımıza saldırıların yapıldığı bu zamanlarda diyorum. geçmişte nasıl olduğu ne olduğunun çok bir önemi yok. kurum dediğimde ilk aklıma gelen de belediye oluyor. bu ilçede bir bayrak direği varsa, bu bayrak direğinde şanlı bayrağımız dalgalanmıyorsa, belediye başkanı olarak senin bana ne kardeşim direği dikerken bana mı sordular deme lüksün yok. sen tüm gerzelilerin başkanısın. sana oy verenlerinde, vermeyenlerinde. bayrak yoksa yaptıracaksın, yer sahibi müsade etmiyorsa ikna edeceksin, yerini beğenmediysen yerini değiştireceksin. ya o direği yıkacaksın ya da o direkte bayrağımızı sürekli dalgalandıracaksın. bu senin boynunun borcu oldu artık. gka

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

başkan bey çarpışan arabaların karşısına yaptığın büfeyi ihale ile mi verdin yoksa seçimde çok çalıştı diye partinizin gençlik kolları başkanına hediye mi ettiniz,hangisi ?

banner381
SIRADAKİ HABER