Gerze MYO’dan Gazetemize Ziyaret

Gerze MYO Müdürü Mustafa Öztoprak ve Yardımcısı Mehmet Keskin gazetemize iade-i ziyarette bulundular.

Gerze MYO’dan Gazetemize Ziyaret

İlçemiz Gerze Meslek Yüksek Okuluna atanmasından bugüne kadar geçen 8 aylık süre zarfında, hayata geçirdiği projeler, yaptığı çalışmalar ile Yüksekokulun çehresini tamamen değiştiren başarılara imza atan Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Mustafa Öztoprak ve Müdür Yardımcısı Mehmet Keskin gazetemize iade-i ziyarette bulundular.

İlçemizde öğrenim görmekte olan yüksekokul öğrencilerinin başta yurt olmak üzere genel anlamda sorunlarının masaya yatırıldığı ve çözüm yollarının araştırıldığı ziyaret son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Ziyarette yaptığı açıklamada Müdür Öztoprak; okullarında 11 branşta, 1018 öğrencinin öğrenim gördüğünü, yüksekokul gençliğinin en önemli ve acilen çözüm bekleyen sorunun yurt sorunu olduğunu ifade ederek, her yıl sadece konaklama sorunu yüzünden kayıt yaptırmadan 150-200 civarında öğrencinin memleketlerine döndüklerini, bunun da Gerze ekonomisinden kaybolan bir değer olduğunu dile getirdi. Müdür Öztoprak, bu konuya başta belediye ve siyasilerin el atarak çözüm getirmeleri gerektiğini, bu mümkün olmadığı takdirde Kredi ve Yurtlar Kurumunun bu konuda vakit geçirimden önlem alması gerektiğinin altını çizdi. Gelecek yıl faaliyete geçirilecek Aşçılık ve Gemi Vardiya Zabitliği bölümleri ile öğrenci sayılarını 1300’lü rakamlara yükseltmeyi hedeflediklerini belirten Gerze MYO Müdürü, gazetemiz Gerze Gündem Haber ile okul öğrencilerine ilçenin doğal güzelliklerinin tanıtılması amaçlı her türlü faaliyette işbirliğine hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2016, 16:41

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER