Gürleyik Deresi Islah Çalışmaları Başladı

Gerze’nin merkezinden geçen Gürleyik deresi ıslah çalışmaları için DSİ Samsun ve DSİ Sinop yetkililerince yerinde incelemelerde bulunuldu.

Gürleyik Deresi Islah Çalışmaları Başladı

  Gerze’nin içinden geçen Gürleyik deresinin kara yolundan mezarlığa kadar olan bölümün yan duvarlarının yapılarak derenin tehlikeli halden kurtulması için Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın Samsun 7. Bölge Müdürlüğü Devlet Su İşlerine yapmış olduğu müracaat neticesinde, Samsun DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Gökhan Hacı Ömeroğlu, Etüt Şube Müdürü Hayrettin Mumcu, İşletme Müdürü Ziya Çebi ve DSİ 74. Şube Müdürü İlhan Dinç Gerze’ye gelerek Gürleyik dere yatağını yerinde inceledi. Heyet incelemeler sonunda Gerze Belediyesinin yapması gereken çalışmaları tespit etti. Tespite göre imar planı üzerinde dere yatağının şekli gösterilip çalışma yapılacak alanlar hazırlanarak, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü'ne teslim edilecek ve ıslah çalışmalarının bölge müdürlüğü tarafından yapılması kararını aldı.























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2013, 13:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
ismail,c
ismail,c - 11 yıl Önce

çay tabiki kapatılmalı .fakat sayın başkan bir çok binaların giderleri çaya akıyor.ermişin altından denize iniyor
iskele caddesi ve eski sanayinin oardaki yıkamacıların gideri çaya dökülmekte önce bunların önünü kesinde sonra çayı kapatırsınız.

banner381
SIRADAKİ HABER