Maviş’ten Müjdeli Bayramlaşma

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş bayramlaşmada müjdeli haber verdi.

Maviş’ten Müjdeli Bayramlaşma

 AK Parti Gerze İlçe başkanlığınca ilçe binasının önündeki düzenlenen törenine AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Gerze AK Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman ve çok sayıda AK Partili vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen bayramlaşma töreninde Maviş, Yardımlaşmanın ve dayanışmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin önemini vurgularken, terör olaylarınada değindi, ‘Dünya kötü muameleyle yürütülemez. Dünyada yeni düzene ihtiyaç var. Türkiye büyüme hızında. Terör belası Türkiye’nin ilerlemesinde zorluk yaratıyor. Terörün büyük uzantılarını meclisten temizlemiş olacağız. Yıkılan, yakılan kardeşlerimizin evlerini yeniden yapacağız. Terör belası bu olayları 2023’e ulaşmasın diye yapıyor. Ak Parti ise mecliste dimdik çalışarak üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Kimse 2023 vizyonundan vazgeçiremeyecek. Bu yüzden bize düşen görev halk için mütevazı olmalıyız.

Ayrıca şehit verdiğimiz kardeşlerimizi yâd etmeliyiz ve şehitlerinde anne ve babalarının bayramını kutluyorum’ şeklinde konuştu.

Maviş, Gerze için önem taşıyan Gerze Orman İşletme Müdürlüğünü Cumhurbaşkanımız imzaladıktan sonara Resmi Gazete de yayınlanmasının ardından resmiyet kazanacak Gerze’ye şimdiden hayırlı olsun dedi. Tekrardan yüce Allah’tan bayramın ülkemize ve İslam coğrafyamıza huzur, birlik ve beraberlik getirmesini niyaz ederim’ şeklinde açıklamada bulundu.







Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2016, 15:38

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER