Öğretmenlere Jest

Geze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, öğretmenler günü kutlama komitesiyle birlikte ilçemizde görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Öğretmenlere Jest

  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, öğretmenler günü kutlama komitesi üyeleri, Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necip Vardal, Halk Eğitim Müdürü Kadir Altunkaynak ile birlikte Gerze Haşim ve Zehra Tarı İlkokul, Ortaokulu, Gerze Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Gerze Atatürk İlkokul ve Ortaokulundaki görevli öğretmenleri ziyaret etti.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı konuşmasında; “Hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum. Son yıllarda eğitim bildiğiniz üzere farklı boyutlar kazanıyor. Bende emekli öğretmen olarak sizlerin yaşadığı zorlukları biliyorum. Fakat mücadele etmek zorundayız, sizlere çok iş düşüyor. Geleceğimizi aydınlık, donanımlı hale getirmeli ve Atatürkçü düşünceyle yetiştirmeliyiz. Dört buçuk yıldır elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Geleceğimiz mimarisi siz öğretmenlersiniz, gününüzü tekrar kutlarım.” dedi.

Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç konuşmasında; “ Arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun. Geleneğimizi bozmayarak sizleri görev yaptığınız okullarda ziyaret etmek istedik. Bize katıldığı için Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya teşekkür ediyoruz.” dedi.

Öğretmenlerin sorunları ve isteklerini dinleyen Osman Belovacıklı öğretmenlere hediyeler vererek ziyaretlerini tamamladı. Haşim ve Zehra Tarı İlkokul ve Ortaokulu müdürü Dursun Kahriman, Gerze Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Arar, Atatürk İlkokul Müdürü Hasan Albayrak ve Atatürk Ortaokulu Müdürü Adem Yönet teşekkürlerini sundu.
































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 09:24
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER