Soma’ya Taziye Ziyareti

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Ayancık Kaymakamı Suat Yıldız, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün ve Ayancık'lı İşadamı Mehmet Çetin 13 Mayıs Salı günü Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerine taziye ziyaretinde bulundular.

Soma’ya Taziye Ziyareti

    Taziye ziyaretlerinde Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Soma Belediye Başkan Yrd. Sabır Tuna ve Soma Sinoplular Dernek Başkanı Erol Engin ve dernek üyelerine taziye ve baş sağlıyı dileklerinde bulundular.

   Hemşerilerimiz Cemal Yıldız'ın ailesine, Yıldırım Güney'in ailesine, Tolga Özcan'ın eşine ve ailesine, Kader Yıldırım'ın eşine ve ailesine, Ali Yüksel'in eşine ve ailesine taziye ziyaretlerinde bulundular. Taziye ziyaretlerinin ardından TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Ayancık Kaymakamı Suat Yıldız, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Ayancıklı İşadamlarından Mehmet Çetin, Soma Belediye Başkan Yrd. Sabır Tuna ve Soma Sinoplular Dernek Başkanı Erol Engin ile birlikte maden kazasında hayatlarını kaybeden maden şehitlerimizi Soma şehitliğinde ziyaret ederek dua ettiler.













Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2014, 21:42
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER