Taş'dan Yılbaşı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Gerze Belediye Başkan Adayı Ayhan Taş Yılbaşı mesajı yayınladı.

Taş'dan Yılbaşı Mesajı

Sevgili Gerzeliler,


  Her yeni yıl; yeni bir umut, yeni bir şahlanış ve toplumsal birlikteliğimizin sağlanması anlamında güçlü bir şanstır. Umutlu bir geleceği hazırlamak, bizden sonraki nesillere aktarmada bir başlangıçtır. Bu başlangıcın en önemli temellerinden birisi de ülkemizin yetiştirdiği önemli şahsiyetlerdir. Siyasetten, bilime, sanattan, medyaya kadar birçok alanda politikaları, bilime yaptıkları katkılar, ürettikleri sanat eserleri ve fikirleriyle Türk Milleti’ne hizmet eden bu önemli şahsiyetlerin vefatları bizleri ne kadar etkilediklerini ortaya koymuştur. 

2013 yılında, Tarihci “Çılgın Türkler” kitabının yazarı Turgut ÖZAKMAN, Türk tiyatrosunun önemli isimleri Nejat UYGUR ve Tekin AKMANSOY, Anadolu insanının yüreği ve sesi Müslüm GÜRSES, Bilim adamı deprem dede lakaplı Ahmet Mete IŞIKARA; Gazeteci Savaş AY ile niceleri vefat etmiştir. Bu değerli şahsiyetlerin vefatları bizleri üzmüştür. Ancak Türk Gençliği; millet ve ülkü yolunda daha nice edebiyatçılar, bilim adamları, sanatçılar çıkaracak, medeniyetini yaşatacaktır.

Saygıdeğer Gerzeliler,

Dünya coğrafyasının en stratejik noktalarından biri olan ülkemiz Türk İslam Dünyasının lider ülkesi olma yolunda ilerlemelidir. Bu ilerleyişin en önemli adımı Milliyetçi Hareketin iktidar olmasından geçecektir. Bu sebeple 2014 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlere çok ama çok önem veriyoruz.. 

Esasında bu hazırlanış MHP’nin uzun yıllar sürecek iktidarına, Türkiye’nin ise Türk-İslam Dünyası’nın liderliğine ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmasına hazırlanıştır. Onun için Türkiye Cumhuriyeti ile hesaplaşmak isteyenlere birlik beraberliğimizi göstermeli, bizden sonraki kuşakları alnı ak, başı dik nesiller olarak yetiştirmeliyiz.

Bu münasebetle 2014 yılının, bir birimizi daha iyi anladığımız ve kenetlendiğimiz bir yıl olmasını diliyor; size, ailenize ve bütün Türk-İslam Dünyası’na huzur, sağlık ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum. 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2013, 09:00
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER