Türk Eğitim-Sen Sendikası Üyeleriyle Buluştu.

17 Haziran 2014 Salı günü saat 17.30 da Bodrum Cafe’de Türk Eğitim-Sen Sendikası tarafından 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı sonu üyelerle tanışma ve kaynaşma yemeği verildi.

Türk Eğitim-Sen Sendikası Üyeleriyle Buluştu.

  Türk Eğitim-Sen Sendikası İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Demirci, açılış konuşmasında üyelerine önümüzdeki eğitim-öğretim yılı için birlik ve beraberlik mesajları vererek; yemek sonunda yeni yönetim kurulunun oluşturulacağını belirtti.

Gerze’de 1992 yıllarında 25-30 üye ile faaliyetlerini yürüten Türk Eğitim-Sen Sendikası bugün 107 üyeye sahip olduğunu söyleyen Demirci, “Sendika olarak amacımız siyaset yapmak değil, tüm eğitim çalışanlarının hakkını aramak ve Hakk’a hesap vermektir. Türk Bayrağının dalgalandığı her eğitim kurumu ve her eğitim çalışanı gözbebeğimizdir. Hepiniz birer Türk Bayrağısınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin ve düşürmeyin.” dedi.

Demirci’nin ardından Türk Eğitim-Sen Sendikası Sinop İl Başkanı Turgay Şen katılan tüm üyelere teşekkürlerini ilettikten sonra sözü yeni bir yönetim kurulu oluşturulması konusuna getirerek; İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Demirci’ ye emeklerinden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade etti. “Sizlerin varlığından huzur buluyorum. Haksızlıklar karşısında durmak ve zorluklara göğüs germek konusunda verdiğiniz mücadeleden güç alıyorum.” dedikten sonra ikramlara geçildi.











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2014, 11:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 10 yıl Önce

amacımız siyaset yapmak değil dedikten sonra siyasetin ortasından konuşmayı eğitimciler olarak bari siz yapmayın. açıkça söyleyebilmelisiniz sendika olarak hükümetin eğitim politikasını doğru bulmadığınızı, dershanelerin kapatılmasına karşı olduğunuzu, çözüm sürecinin tavizkar bir strateji ile ilerlediğini ve bayrağımız altındaki birliğimizin tehlikeli bir noktaya doğru gittiğini düşündüğünüzü.

benim size naçizane tavsiyem ise bu bayrak indirme provokasyonları üzerinden hükümete karşı pozisyon alarak, o bayrağı indiren alçakların amaçlarına ulaşmasının bir vasıtası olmamaya dikkat etmeniz olacak. gka

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 10 yıl Önce

gerzede bir bayrak direği var. kadir gündoğdu'nun şahsi katkıları ile yaptırılmış olduğu söyleniyor. bayraklar yıprandığında yeni bayrak alınması gerekiyormuş ama ilçede fazla ilgilenen olmuyormuş. türk eğitim-sen sendikası ilçe örgütü bu bayrak direğinin bakımını üstlenebilir diye düşünüyorum. böyle bir davranış ile bu bayrak çıkışının gerçek bir anlamı olduğunu göstermiş olursunuz.gka

banner381
SIRADAKİ HABER