Vali Dr. Ahmet Cengiz’den anlamlı ziyaret.

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz’ in yangın mağduru aileyi ziyareti, Devletini yanında gören vatandaşın acısını bir nebze olsun hafifletti.

  Gerze ilçesine bağlı, Çakallı köyü, Karanlık mahallesinde Mustafa Çakmak’ a ait evde elektrik kontağından çıktığı sanılan, evin tamamı ile yanması ve Mehmet Çakmak (38) adında engelli vatandaşın ölümü ile sonuçlanan yangın olayının hemen ardından Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Gerze Kaymakam vekili Hasan Sazkaya, Gerze Emniyet Müdürü Hasan Akça ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan evi yanan ailenin köyüne giderek, başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Yangın olayının yaşandığı yerde incelemelerde bulunan Vali Dr. Ahmet Cengiz, yetkililerden mağdur aileye yapılan Devlet yardımları hakkında bilgi aldı.

  Yangının hemen sonrası Sinop ve Gerze Kızılay’ ının müştereken kurduğu çadırdaki aileyi ziyaretinde, Kızılay tarafından yapılan yatak, yorgan, battaniye, yemek gereçleri ve gıda maddelerini yerinde gören Vali Cengiz, yangın zede aileye yapılan yardımların süreceğini belirti.








HABERİN VİDEOSU.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2012, 14:46
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER