Yılbaşı Kutlama Mesajları

Gerze Gündem Haber olarak tüm okuyucularımızın 2015 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dileklerimizle. Neşe dolu yıllar!

Yılbaşı Kutlama Mesajları

Kutlama Mesajları:



Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’in Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yeni bir yıl; her zaman yenilenen, tazelenen ve güçlenen bir yaşam dönümü ve bunun habercisidir. Hiç şüphesiz ki;  hepimiz yeni yıldan, hem fert hem de toplum olarak, büyük beklentiler içerisindeyiz. Bizler, ilimizin ve ülkemizin kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi için çalışırken, aynı zamanda her birimize bu yolda, büyük sorumluluklar düşmekte olduğu bilinciyle, hareket etmeliyiz.

2014 yılı ülkemizde olduğu gibi ilimizde de önemli yatırım kararlarının alındığı, çok ciddi kazanımların sağlandığı bir yıl olmuştur. İlimizde 2014 yılı içinde büyük kamu projelerinin bir kısmı hizmete girmiş, bir bölümünün yatırımına başlanmış, özel sektörümüz tarafından da  yeni yatırımların hayata geçirildiği  başarılı bir yıl olmuştur. Bir çok ilklerin yaşandığı 2014 yılında tanıtım açısından da büyük atılımlar gerçekleştirilmiş, İstanbul’da ilk kez düzenlenen Feshane Sinop Tanıtım Günleri 1milyon 50 bin ziyaretçisi ile   büyük bir rekora imza atılmıştır.

Bu vesile ile hizmet etmekten onur duyduğum Saygıdeğer Sinop’lu hemşerilerimin, kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarımızın, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın, gençlerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.



2014 yılını geride bırakıp, 2015 yılına girmekte olduğumuz bu günde; Emniyet Teşkilatı olarak hukukun üstünlüğüne, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak, özverili bir şekilde hizmetlerimizi yürütmekteyiz.

Öncelikli olarak, vatanın bölünmez bütünlüğüne, milletimizin huzur ve güvenliğine yönelecek saldırılara karşı her zaman hazır ve uyanık bulunmamız gerektiğinin bilinci içerisinde, yılbaşını karşılamakta olan vatandaşlarımızın, yeni yıla huzurlu ve mutlu bir şekilde girmeleri için gerekli her türlü önlemler alınmış bulunmaktadır.

Yeni yılı karşılarken ekiplerimiz ve görevlilerimiz tarafından her türlü tedbirler alınmıştır, vatandaşlarımızın huzurunu bozanlar ile ilgili gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Kontroller sırasında vatandaşlarımızın huzuru için görev yapan arkadaşlarımıza gerekli talimatlar verilmiş durumdadır. Her konuda, yardıma ihtiyacı bulunan vatandaşlarımız, ekiplerimize direkt olarak veya 155 polis imdat telefonundan ulaşarak yardım talep edebilirler.

Vatandaşlarımızın özellikle trafik kurallarına uymalarını, alkollü olarak direksiyon başına geçmemelerini, sağlık ve güvenlikleri için çalışan görevlilerimizin yönlendirmelerine yardımcı olmalarını, uymalarını rica ediyorum. Unutulmamalıdır ki; bir anlık öfke yâda yanlış karar sonrası meydana gelen olaylar sonucunda, vatandaşlarımız hayatlarını kaybetmekte, engelli haline gelmekte, yakınlarını ve hayatlarını olumsuz etkileyen durumları yaşamaktadırlar. Siz vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği bizim için çok önemli ve değerlidir.  Emniyet teşkilatı adına sizlerin bu konuda bizlere gerekli yardımları yapacağınıza inanıyorum.

Kıymetli Sinoplular ve kıymetli meslektaşlarım; bu vesileyle yeni yılınızın 2014 yılı gibi mutlu olmasını ve mutlu olarak geçmesini diliyorum. 2015 Yılının, Ülkemize, Milletimize, İslam âlemine ve insanlığa; barış, güven, huzur, sağlık mutluluk getirmesini, herkesin iyi dileklerinin yerine gelmesini, kötü niyetlilerin amaçlarının akim kalmasını Yüce Allah’tan diliyor;

Saygılar sunuyorum.

       Yusuf BİNER

  İl Emniyet Müdürü

1.Sınıf Emniyet Müdürü


 

Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Tolga Baş’ın yeni yıl mesajı

  Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Geleceğe olan inancımızı ve umutlarımızı yitirmeden, sağlık alanında İlimiz için her zaman daha iyisini daha güzelini yapmayı sürdürme çabası ve ümitlerle dolu olduğumuz yeni bir yıla girecek olmanın heyecanı içerisindeyiz.

  Sağlık alanındaki en iyi ve en etkin sağlık hizmetlerini halkımıza sunmak için çalışıyor, çalışmalarımıza sürekli devam ediyoruz.

  Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak, Genel Sekreterliğimize bağlı hastanelerimizde vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha iyi faydalanmalarını sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz.

  Bu duygu ve düşünceler içerisinde yeni yılın dünyaya, ülkemize, ilimiz ve ilçelerimizdeki tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diler; 2015 yılının barışın, toplumsal birlik ve beraberliğin egemen olduğu, sağlık ve başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ederim.

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN…

  Uzm. Dr. Tolga Baş

    Genel Sekreter

 

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın Yeni Yıl Mesajı

Dünyada ve Ülkemizde tüm olumsuzlukların sona ermesi, yerini barış ve kardeşlik duygularının alması temennisiyle tüm halkımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.

Osman Belovacıklı

 Belediye Başkanı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak yeni yıl tebriği

  Mesajında “İçerisinde bazen hüzün, bazen keder ve bazen de mutluluk barındıran bir yılı daha sizlerle birlikte geride bıraktık. Öncelikle 2014 yılının başında aramızda olup şuan aramızda olmayan bir cümle kardeşlerimize, teşkilat mensuplarımıza, abilerimiz ve ablalarımıza Allah'tan rahmet diliyorum” diyen Tokmak sözlerine şöyle devam etti: “Değerli Hemşehrilerim; Ülkemizde olduğu gibi İlimizde de 2014 yılı dolu dolu geçti. Yeni umutlara gebe olan 2015'in öncelikle sizlere sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. 2014 yılını Partimizin insan odaklı siyasi hizmet anlayışı ile sayısız hizmetlerle geride bıraktık. 2014 yılında AK Parti; Milletin sesi, Milletin vicdanı, adaleti ve doğruluğun sesi oldu.  Bu hususta kararlı ve sizlerden aldığımız güç ile yolumuza devam edeceğiz. 2014 yılında Milletin iradesine yapılan mesnetsiz saldırıları yine sizlerden aldığımız güç ile bertaraf ettik. Yaşanan onca hadiseleri, badireleri sizlerle birlikte geride bıraktık. 2014 Yılının bu son günlerinde sizlerle birlikte omuz omuza, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızla yeni yılı karşılıyoruz. Unutulmamalıdır ki AK Parti her zaman, her koşulda Milletin sesi olmuş ve Ülkesi için yapmış olduğu hizmetleri Milletinden aldığı güç ile başarmıştır. Yeni ve güçlü Türkiye, karşılamakta olduğumuz yeni yılda da Milletinden aldığı güç ile yoluna devam edecektir. Son olarak şunları da hatırlamakta fayda var; Partimiz Milletin yolunda hizmet ederken, Sağlıkta, Eğitimde, spor da, sanatta ve en önemlisi sosyal Devlet anlayışını benimsemiş sayısız yatırımlarını görmezden gelen, her daim eleştiri konusu haline getiren zihniyetler şunu asla unutmamalı; Yeni ve güçlü Türkiye kendisine yetmek ile  yetinmemiş, Ortadoğu'da dünyanın unuttuğu ancak Türk Milletinin yardım elinin unutmadığı nice yardımlar yapan bir Ülke olduk. Türkiye Partimizin dirayetli duruşu ile söz sahibi ve yaptırım gücü olan bir Ülke haline gelmiştir. Bu yükseliş hiç kuşkusuz Milletten yani sizlerden aldığı güç ile bunu başarmıştır. Bu duygu ve düşünceler ile tüm hemşehrilerimizin yeni yılını tebrik ediyor, 2015 yılının doğudan batıya, güneyden kuzeye tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

 

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün’den Yeni Yıl Mesajı

Yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Başkan Ergün mesajında şu ifadelere yer verdi: 

Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz. Bilindiği gibi, göreve geldiğimiz günden bu güne ilçemizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Ayancık oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları başlatarak ilçemizi güzelleştirmek adına bütün hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe şehrimiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecek.  Bütün bu güzel duygular ile 2015 yılının size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, başarı, sevgi ve huzur getirmesini dilerim" dedi.

 

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çakıcı, yayımladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; Değerli hemşerilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek, hizmet etmek ve Hakk’ın rızasını alabilmek için vermiş olduğumuz hizmet yarışında bir yılı geride bırakmış bulunmaktayız.

2015 yılı, Boyabat’ın geçmişi ile barışık geleceğe umutla baktığı, modern, çağdaş ve Kültür kenti olması yönünde yapmış olduğumuz çalışmaların, teker teker hayata geçmeye başladığı ve meyvelerini vereceği bir yıl olacaktır. Düsturumuz "Halka hizmet Hakk’a hizmettir” 

Değerli hemşerilerim “Durmak yok yola devam” diyerek çıkmış olduğumuz bu yolda ileri ki yıllarda da çalışmalarımızın tüm hızıyla devam edeceğini belirtir, yeni yılı sevdiklerinizle birlikte; sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmenizi dilerim."

Şefik ÇAKICI       

Belediye Başkanı

 

Saraydüzü Belediye Başkanımız Hasan Peker’in Yeni Yıl Mesajı

Değerli Hemşerilerim,

Son günlerini idrak ettiğimiz 2014 yılında Saraydüzü İlçesi ve Saraydüzü Belediyesi olarak yeniliklere, yeni hizmetlere imza atmanın gururunu yaşamanın mutluluğuyla bir yılı daha kaybettiğimiz hemşerilerimiz ile yeni doğan evlatlarımızla geri bırakmış bulunmaktayız.

2015 yılında da her yıl olduğu gibi kurumsal değerlerimiz çerçevesinde çalışmalarımıza devam ederek şeffaf, değer yaratan, yenilikçi, katılımcı ve sorumlu olma felsefemizden hareketle belirlediğimiz hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

2015 Yılının tüm halkımıza ve belediye personellerimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.

Hasan PEKER

Saraydüzü Belediye Başkanı

 

İSTANBUL- Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Keramettin Arpacı yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yaşanan tatlı ve acı hatıralarıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını ve geleceğe büyük umutlarla yürüdüklerini belirten SİYAD Genel Başkanı Arpacı mesajından şunları söyledi:

”Yaşanan tatlı ve acı hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla adım atıyoruz. Önceki yıllarda olduğu gibi yine büyük umutlarla geleceğe yürüyoruz. Çünkü yarınlara sözümüz var. Önümüze koyduğumuz hedeflere ulaşmak için 25 yıllık tecrübemizle tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm insanlarımız arasında toplumsal birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun egemen olması için SİYAD ailesi olarak yoğun bir çaba içerisindeyiz.  Yarınlara olan sözümüzü yerine getirmek için kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler, sivil toplum örgütleriyle iletişim kurarak, işbirliği yaparak ortak projelere imza atmanın sevincini yaşıyoruz.  2014 yılını geride bıraktık. Spor müsabakaları, kültürel etkinlikler, tanıtım organizasyonları, eğitime katkı ve dayanışma geceleri, kahvaltılı tanışma programları, , Soma ve Sinop taziye ziyaretleri, üniversitelerde okuyan öğrencilerimize burs verme, Avrupa ülkeleriyle iş birliğine giderek gençlerimize dil öğrenme imkanı sunma gibi alanlarda başarıyla sürdürdüğümüz faaliyetler, dernekçilikteki kalitemizi her geçen gün biraz daha arttırmaktadır. 2015 yılında çok daha başarılı bir yıl geçireceğimize olan inancım sonsuzdur.

Bu duygular ışığında yeni umutlarla karşıladığımız 2015 yılının, hedeflerimize ulaşmada yeni bir fırsat olması için var gücümüzle çalışarak, başarı grafiğimizi en üst seviyelere çıkaracağız. Başarılarla ve örnek projelerle, geleceğe emin adımlarla yürüyüp, birbirinden önemli işlere imza atacağımız yeni bir yıl olmasını en içten dileklerimle temenni ediyorum. Milletimizin, hemşerilerimizin ve tüm SİYAD ailesinin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, 2015 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.”

 

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2015, 11:34

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER