Gerze Yılbaşına Hazırlanıyor

2017’nin bitmesine sayılı günler kala yılbaşını karşılamak isteyenler için hazırlıklar başladı.

Gerze Yılbaşına Hazırlanıyor

Türkiye’de yılbaşını kutlamak isteyenler her sene olduğu gibi çeşitli tepkiler ile karşılaşmaya devam ediyor. Bazı esnaflar yılbaşında kuruyemiş satmazken bazıları ise noel baba kıyafeti ile çalışan insanları darp ediyor. Çeşitli tepkilere rağmen bu sene de yılbaşını kutlamak isteyen vatandaşlar için ise hazırlıklar devam ediyor.

2017’nin son Cuma pazarı ve iki gün sonra yılbaşı olması dolayısıyla yılbaşı ile özdeşleşen hindi satışları ilçemizin çeşitli yerlerinde başladı. Tercihini köy tavuğundan yana kullananlar ise sabahın erken saatlerinde pazarın yolunu tuttu. Tavuk fiyatları 30-50 TL arasında değişirken hindi fiyatları ise 125-175 TL arasında değişiyor.

İlçemizde hediyelik eşya satan dükkânlar da vitrinleri yılbaşı için donattı. Yılbaşını dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlar için her sene olduğu gibi ilçemizdeki çeşitli mekânlarda eğlence programları düzenlendi. Milli piyango bileti satışları da yılbaşına sayılı saatler kala artış göstererek devam ediyor. Bu sene büyük ikramiye olarak nitelendirilen rakam ise tam altmış bir milyon.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER