Milli Beka Hareketi

Tarihi cihanda bir Cengiz, bir Selçuk, bir Osmanlı devleti kurarak ve bunların hepsini tecrübe eden Türk milleti doğrudan doğruya özgün iradesiyle bir devlet tesir ederek zamana tüm felaketlerin karşında kabiliyet ve gücüyle en yüksek mertebeye ulaşmıştır.

Yeni Türkiye Emperyalistlerin, Siyonistlerin çıtlığı değildir ve olmayacaktır da, Bizim gibi düşünmeyenlere bizim gibi yaşamayanlara tahammülümüz kalmamıştır. Dava derdi olmayanlaradır bu sitemimiz, Asıl mesele bir davaya sahip olmak değil bir davaya ait olmaktır. Kalbimizi delmek deşmek, gözümüzü korkutmak istiyorlar. Bunu da yine içerideki cahiller, hainler zıyaı İslam niyetlilerle yapmak istiyorlar. Oysa biz her kötülüğü başkasına, her musibeti dışarıya bağlayan bir kolaycılığı da, böylesi bir akıl tutulmasına da karsıyızdır.

Türkiye de yasayan bizler Kürt’üyle, Laz’ıyla, Türk’üyle, Çerkez’iyle hangi dil, din, ırktan olursa olsun tek vücuttur. Aldığı zor kararların ve sonuçların ardında durmasını bilen liderimizin arkasında Tek Vatan Tek Millet Tek Bayrak Tek Devlet ilkeleriyle nice 2023’lere azmettik. Zorlukları aşarak elde ettiğimiz yeni Türkiye’nin Beka sorununun en doğru çözüm yoludur. Türkiye, gücü ve yetkiyi elinde bulunduran ve halka karşı hiçbir sorumluluğu olmayan vazıyetlerden kurtulmuştur..!

Milli Beka Hareketi Devletine ,Vatanına, Milletine , Bayrağına ,Değerlerine sahip çıkmayı ilke edinerek toplumumuza hizmetler yapmayı daim kılacak ,platformlar oluşturarak gönül rahatlığıyla aynı çatı altında toplanmış milli yüreklerdir...! İslam Türkiye Devleti, Milli Beka Hareketi Gönültaşlarıyla her daim hazır kıta kendi özgün fikir ve düşünceleriyle hedeflerini büyüterek milli şuuruyla özdeştirilmiştir. Demokrattık toplum olmanın gereklerine uygun insan ve çevre odaklı organizeleri, projeleri ulusal ve uluslararası platformlarda teşvik etmeyi hedefleyerek adaletten, safiyetten beslenen değerlere sahip çıkabilmektir.

Araştırmacı Yazar

Volkan Yaşar Berber

YORUM EKLE