Gerze Esnafspor Başkanı rest çekti.

Gerze Esnaf Spor Başkanı Uğur Çetin, alınan mağlubiyetten MHK başkanı Mehmet Yağcı ve ekibini sorumlu tutuyor.

Gerze Esnafspor Başkanı rest çekti.

Gerze Esnaf Spor, 13 Şubat 2011 tarihinde Ayancık Şehir stadında oynanan karşılaşmada 90+5. dakikada yediği golle Gerze’ye mağlup olarak döndü.

Play-off yükselme liginde 3. deplasmanına çıkan Esnaf Spor takımı, oynadığı futbolla tüm seyircilerin beğenisini kazanırken hakem, verdiği kararlarla maça damgasını vurdu.

Gerze Esanaf Spor'un maçlarını yakından takip eden yorumcular; Boyabatspor maçında verilmeyen penaltı, kırmızı kartlar ve bu hafta da adeta Ayancıkspor’a gol attırabilmek için oynanan uzatma dakikaları konusunda görüşlerde bulunuyorlar.

Gerze Esnafspor yönetimini konu ile ilgili olarak; İyi top oynuyoruz, Sinop liginin en iyi takımı biziz. Ama hakemler el freni gibi bizi durdurmaya çalışıyor. Bu konuda büyüklerimizden arkamızda durmalarını istiyoruz. Bizi sahipsiz bırakmasınlar. Emeğimizi çalmaya çalışanlara karşı tüm sporseverlerimizi kulübümüze destek olmaya çağırıyoruz. Geride kalan 3 haftalık periyotta hiç olmadığı gibi sahaya yürek koyan sporcularımızı kutluyor ve bu iş bitmedi bitmeyecekte diyoruz…” dediler.

Maçla ilgili yorum yapan Başkan Uğur ÇETİN ise ; "Merkez Hakem Komitesi ve başkanı Mehmet YAĞCI'nın ne yaptığını anlayabilmiş değiliz. Bazı insanlar resmen alın terimizle oynuyorlar, emeğimize saldırıyorlar. Bu yönetim değişmelidir ve bu camiadan uzaklaşmalıdır. Bu konuda tüm spor kulüplerine çağrıda bulunuyorum. Bugün bizim başımıza gelen yarın sizlerinde gelecek ve gelmekte. MHK başkanı Mehmet YAĞCI ve ekibine dur demenin zamanı geldi…." dedi.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER