Etkinlikler Devam Ediyor.

İlköğretim Haftası Etkinliklerine G.M.K.İlköğretim Okulunda Devam Edildi.

Etkinlikler Devam Ediyor.

  Saat 10.00’ Atatürk Anıtına Çelenklerin koyulması ile başlayan kutlamalara, 10.45’ den itibaren İlçemiz Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu bahçesinde devam edildi.

Protokolün yerlerini almasından sonra, sunumu gerçekleştiren öğretmenlerin müştereken yapmış oldukları açılışın ardından etkinlik programı okundu ve kutlama programının uygulamasına geçildi.

Ulu önder Atatürk’ ün manevi huzurunda yapılan 1 dakikalık saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşımız öğrencilerimiz ve konukların katılımı ile çoşku ile okundu.

Öğrenci velilerimizin de büyük ilgi gösterdiği kutlamalar esnasında öğrenciler renk renk kıyafetleri ile okul bahçesini adeta bir çiçek bahçesine çevirmişlerdi. Bahçede sanki küçük bir 23 Nisan Bayramı kutlanıyordu. Bir bayramda olması gereken her şey düşünülmüş ve gerçekleştirilmişti. İlçe Kaymakamı Metin Kubilay haftanın önemi ile ilgili yaptığı konuşmada, katkılarından dolayı eğitimin mütevazi neferleri öğretmenlere, bu amaca yaptıkları katkılardan dolayı basına, evlatlarının yetiştirilmesindeki olağanüstü çabalarından dolayı anne ve babalara teşekkürlerini sundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ilçede bir önceki dönemde yakalanan başarı ivmesinin bu dönemde de artırılarak devam edeceğine olan inancını tekrarladı. Okulun Türkçe öğretmeninin, Atatürk’ ün eğitime verdiği önemin ve eğitim davasının hassasiyetine vurgu yaptığı konuşması alkış aldı. Kutlamalarda yok yok yoktu, geleceğimizin teminatı çocuklarımız, öğretmenleri nezaretinde hazırladıkları, şiirler, skeçler, marşlar, şarkılar, piyano dinletileri, halk oyunlarından oluşan çalışmalarını son derece başarılı bir şekilde sundular ve yetenekleri ile göğsümüzü kabarttılar,

İlköğretim Haftasını kutluyor, başarılarla dolu bir eğitim ve öğretim dönemi diliyoruz.






























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2012, 10:54
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER