2014 yılı Olağan Kurulu Yapıldı

S.S. Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2014 Olağan Genel Kurulu büyük bir katılımla gerçekleşti.

2014 yılı Olağan Kurulu Yapıldı

  08 Mart 2015 Pazar saat 11 30 da Gerze Cadde Düğün Salonunda gerçekleşen S.S. Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2014 Olağan Genel Kurulu’na Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Halk Bankası Müdürü Mustafa Kartal, Gerze Mal Müdürü Ramazan Kurtçu, Gerze MHP İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, Samsun Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Başkanı Metin Genç Çakır, Samsun Sinop Bölge Birliği Başkanı Cemal Gürsel Öz, Oda Başkanları, Üyeler ve davetliler katıldı.

  S.S. Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Topçu’nun yaptığı açılış konuşmasının ardından divan kurulu seçimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kısa bir konuşma yaptı.

Yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

  Kooperatifin 2014 yılı tahmini bütçesinin görüşülüp oy birliği ile kabul edilmesinden sonra, aylık ücret, huzur hakkı ve yolluklar belirlendi S.S. Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Topçu’nun dilek ve temenni konuşmasının ardından genel kurul sona erdi.




















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2015, 20:36

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER