Artık Gına Geldi

Bu enkaz çok siyasetçi ve Bürokrat gördü.

Artık Gına Geldi

  Yapımı yıllardır yılan hikayesine dönen sahildeki öğretmenevi inşaatı enkazı tüm heybeti ile sahili çirkinleştirmeye devam ediyor.

  Gerze belediyesinin girişimleri ile geçmiş dönemdeki milletvekillerinin çözüm üretmek konusunda yaptıkları açıklamalar ve verdikleri sözlerden sonra 5 Kasım 2011 tarihli //www.gerzegundemhaber.com/guncel/sinop-valisinden-gerzeye-yakin-ilgi-h672.html gazetemizde Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz tarafından verilen müjdeli haber, aradan geçen yaklaşık 1 yıla yakın süredir gerçekleşmedi. 05 Kasım 2011 tarihinden Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz söz konusu inşaatın hazırlanacak proje dahilinde uluslar arası müsabakalarda kullanılmak üzere Gençlik ve Spor Müdürlüğüne devredileceği açıklamasını yapmıştı.

Yetkililere buradan bir kez daha hatırlatıyoruz, bu enkaz halen tüm çirkinliği ile arz-ı endam ediyor ve sahildeki harika düzenlemeyi gölgelemeye devam ediyor.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2012, 20:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 12 yıl Önce

yoğurtçu sende bozuk plak gibi sarıp durma

gerzeli
gerzeli - 12 yıl Önce

yoğurtcuya bozuk pilak muamelesi yapana kadar ...... ullan bu kılevyeyi bunun icin sevmiyorum .sen ismini bir yazarmısın

banner381
SIRADAKİ HABER