Başkan Sordu Kararı Esnaf Verdi

Çok sayıda işyerinin bulunduğu Atatürk Caddesi, yenileme çalışması ile prestijli hale getirilecek caddenin yeni modeli için başkan sordu kararı esnaf verdi.

Başkan Sordu Kararı Esnaf Verdi

  Çok sayıda işyerinin bulunduğu Atatürk Caddesi yenileme çalışması ile prestijli hale getirilecek caddenin yeni modeli için esnaf geniş kaldırımlı projeyi seçti.

  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yenileme çalışması yapılacak Atatürk Caddesi için iki ayrı proje hazırlanarak cadde üzerindeki esnafa ve vatandaşa tercihini sordu. Caddeyi baştan sona kadar tüm esnafı tek tek ziyaret eden Belovacıklı, "Esnaf ve vatandaş çift şeritli yolu değil tek araç geçiş yolu, geniş kaldırımlar ve cep modeli olan projeyi seçti." dedi. Belovacıklı esnafa ve vatandaşa teşekkür ederek caddenin yenileme çalışmalarına hız kazandıracağını, bir ay gibi kısa sürede tamamlanacağını bildirildi.































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 19:39

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
erhan bayrak
erhan bayrak - 9 yıl Önce

Bos isler kaldirim genisler yol daralir bunlarla ugrasicagina pazarin ve garajin yerini merkezden uzaklasdirin esnafa deil halka sorun bu tur seyleri

erkan akarsu
erkan akarsu - 9 yıl Önce

Helal olsun başkan gercekten siz gerzemize asiksiniz gerzelide size asik basarilarinizin devamini dilerim..

historian
historian - 9 yıl Önce

Ana cadde dedigin genis olmali. Cuma gunleri yazlari falan trafigin yine tikanacagini kavgalarin bile cikacagini tahmin etmek zor degil. Esnaf kaldirima mallarini yayacak diye yol daraltilmamali. Dolmuscusu bilmemnesi caddeden arabayla gecmek bilmiyorum artik. Caddeyi kullananlara da danisilmali.

gülseren çınar
gülseren çınar - 9 yıl Önce

Ben gerzeliyim her sene geliyoruz çok iyi olmuş başarılısınız başkanım ben size yine barılar diliyorum sizin gibi çalışanı başımızdan eksik etmesin biz bu sene inşallah geliriz kalyon otelde kalıyoyuz merkez de güzel olmuş görürüz

banner381
SIRADAKİ HABER