İçme Suları Bile Yok!

Evlerinde içme suyu bile yokken 400 civarında hayvana bakıyorlar.

İlçemiz Yamacık Köyü eski Samsun karayolu kenarında 2004 yılında inşa ettikleri evinin çevresinde Bayram Taşkın ve eşi 300 adet keçi koyun 40 adet büyükbaş hayvan, tavuk ve kaz besleyerek geçimini sağlamakta. Taşkın ailesi tüm müracaatlara rağmen evine içek su bile alamazken hayvanlarını tankerle taşıma suyu veya derelerden sulamaya çalıştığını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Haberin Videosu:

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2018, 11:02

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
orta yamacık
orta yamacık - 6 yıl Önce

bu su problemi yamacık köyünün genel problemi ne yazık ki orta yamacıkta insanların evinde içme suyu yok taşıma suyla hayatlarini sürdürüyorlar. özellikle yaz aylarında evlerde kullanmaya su bile bulamıyorlar. bu durum yetkililere bildirildiği halde sonuç alınamamaktadır.

Cengiz akgül
Cengiz akgül - 6 yıl Önce

Ben 9 yıldır yamacık köyü muhtarıyım.onceki yıllarda dere olukta bulunan suyu köyün büyükleri terkoz yapmamı istemedi.ancak şuanda projesi hazırlanmakta olup 14.09.2018 tarihinde suyun son ölçümleri yapılmıştır.

Karaagac köyü balaban mah dikmen
Karaagac köyü balaban mah dikmen - 6 yıl Önce

Sinop un köyleri yetkililer tarafından unutulmuş bölgedir karaağac köyü balaban mahallesi de aynı şekilde hayvanlar ver insanlar bir yerden su icmekte bir göletten hic bir şekilde şikayetler muracaatlar işe yaramıyo

Ramazan yanık
Ramazan yanık - 6 yıl Önce

Sazak koyununde aynı sorunları var yıllardır insanlara sadece seçim zamanı rüzgar yapıyorlar ondan sonra kimseler Yok ortalıkta

Ünal
Ünal - 5 yıl Önce

Orta Yamacık köyünün sadece asfalt problemi var. İnşaAllah onuda muhtarımız kısa sürede çözecek. Yukarıda ki haberde mevzu bahis arkadaşlara gelince kendilerine çözüm önerisi geçtiğimiz yıl sunulmuş onlarda kabul etmemişler.

banner381
SIRADAKİ HABER