İlk Eğlence 29 Haziran’da

Gerze Belediyesi’nin düzenlediği 5.Gelenksel Ramazan etkinlikleri, 29 Haziran-26 Temmuz tarihleri arasında Teravih namazının ardından Liman içi-Çamlık alanında başlayacak.

İlk Eğlence 29 Haziran’da

  Ramazan ayının toplam 17 akşamı devam edecek olan etkinliklerde Hacivat-Karagöz (Gölge) Oyunları, Aşuk-Maşuk gösterisi, Fasıl dinletisi, Halk oyunları, Yarışmalar, Türk Halk Müziği Dinletisi, Türk Sanat Müziği Dinletisi, Kanto, Animasyon, Orta Oyunu, Semazen gösterisi ve Neyzen gibi eğlendiren gösterilerin yanında yurt içinden ve yurt dışından katılacak olan ekiplerin hazırladıkları gösteriler Gerze halkıyla buluşacak.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 16:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat ışıdı
Sedat ışıdı - 10 yıl Önce

ramazan etki̇nli̇kleri̇nde,tüm gerzeli̇leri̇n ve gelen mi̇safi̇rleri̇mi̇zi̇n hoşca vaki̇t geçi̇rmeleri̇ni̇ temenni̇ eder,hepi̇ni̇ze sevgi̇ ve selamlarimi i̇leti̇ri̇m,yakin zamanda görüşmek di̇leği̇yle,hoşca kalin.

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 10 yıl Önce

sayın başkan, bayrak direği diyorum, boş kalmış diyorum, şanlı bayrağımız artık dalgalanmıyor diyorum, kurumlar sahiplenmemiş diyorum, hem de bayrağımıza saldırıların yapıldığı bu zamanlarda diyorum. geçmişte nasıl olduğu ne olduğunun çok bir önemi yok. kurum dediğimde ilk aklıma gelen de belediye oluyor. bu ilçede bir bayrak direği varsa, bu bayrak direğinde şanlı bayrağımız dalgalanmıyorsa, belediye başkanı olarak senin bana ne kardeşim direği dikerken bana mı sordular deme lüksün yok. sen tüm gerzelilerin başkanısın. sana oy verenlerinde, vermeyenlerinde. bayrak yoksa yaptıracaksın, yer sahibi müsade etmiyorsa ikna edeceksin, yerini beğenmediysen yerini değiştireceksin. ya o direği yıkacaksın ya da o direkte bayrağımızı sürekli dalgalandıracaksın. bu senin boynunun borcu oldu artık. gka

banner381
SIRADAKİ HABER