İskeleye Geceleri Rengarenk

İskele mevkii esnafları sezon için tüm hazırlıklarını tamamlamış durumda.

İskeleye Geceleri Rengarenk

  Yaz mevsimine ve dolayısı ile turizm sezonuna girmekte olduğumuz şu günlerde, yaz boyunca Gerze’nin kalbinin attığı, yerli ve yabancı konukların öncelikli uğrak yeri ve gezi güzergahı olan iskele mevkii esnafları tüm hazırlıklarını tamamlamış durumda konuklarını bekliyor.

  Gerze gecelerine renk ve çeşitlilik katan bölgede ilk göze çarpan olağanüstü bir renk cümbüşü. Ürünlerini pazarlamanın ve satmanın vitrin dizaynından geçtiğinin bilincinde olan esnaflar işyerlerini son derece profesyonelce ışıklandırmışlar, özenle hazırladıkları tezgahlarındaki ürünlerini müşterilerine sunuyorlar. Tezgahlarda bu konuda iddialı kentleri aratmayacak her şeyi bulmak mümkün. Çocuklar için içinde birçok eğlenceli oyun aletlerini barındıran küçük çapta bir lunapark bulmanızda, Gerze hatırası olarak alacağınız hediyelik eşyaları da, acıktığınızda Gerze denizinden çıkarılmış taze midye dolmaları ve mısır çeşitlerini de, serinlemek için her çeşit dondurmayı da bulmanız mümkün. Yorulduğunuzda dinlenmeniz için hemen yanınızda Başcanlar ve İskele Çay bahçesi bekliyor.

İskele sakin, ses ve görüntü kirliliğinden uzak, sıcakkanlı ve misafirperver esnafı ve makul fiyatları ile son derece zevkli ve eğlenceli tatil geceleri geçirmeniz için sizleri ağırlamaya hazır durumda bekliyor.




































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 11:54

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet  Akın
Mehmet Akın - 9 yıl Önce

i̇skele girişindeki park eden araçlar.helal olsun yetkililere yıllardır bir önlem alamadılar.i̇nsanlara i̇skele girişinde eziyet çektirmeye devam ediyorlar.

KÖY PANAYIRI
KÖY PANAYIRI - 9 yıl Önce

gerzenin göz bebeği iskele mevkii, dükkan hariç ,diğer bile dilim varmıyor görüntü andırıyor .takdir gerzeye gelen gelecek olan misafirlerin
gelen

banner381
SIRADAKİ HABER