İŞKUR Start Aldı.

En alt gelir grubunun kalkındırılması projesine istinaden, Sinop İŞKUR ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı işbirliği içerisinde başlatılan Toplum Yararına Çalışma Programına 20.09.2012 tarihinde start verildi.

İŞKUR Start Aldı.

  Proje kapsamında Valilik toplantı salonunda, Sinop Valisi Dr. Ahmet CENGİZ başkanlığında yapılan bilgilendirme toplantısına Vali Yardımcıları, 8 İlçe Kaymakamları ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı,  İl Özel Genel Sekreteri ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü katıldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlıklarınca köylerde alt yapı sorunlarını gidermek için İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından araç ve malzeme, Sinop Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personel desteği ile 9 aylık geçici istihdamda köylerin su, yol, menfez, orman, cami, okul mezarlık ve köylerin ortak alanlarının ağaçlandırılması vs. bakım onarım ve tadilatının yaptırılması amacıyla proje kapsamında1647 kişi istihdam edilecektir.





 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2012, 10:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
MithatTUZCUOĞLU
MithatTUZCUOĞLU - 12 yıl Önce

işkur projesinden yeteri kadar yararlanilmadiği,kadrolarin geri gönderildiği yada sayisinin düşürldüğü gibi duyumlar dolaşiyor.bunun nedenlerinin söylenmesi gerekli.insanlarin iş, bazi kuruluşlarinda elemana ihtiyaç olduğu gerze'de zaten 9 aylık bir süreç olan işkurda gereken yapılmalıdır.

tyçp
tyçp - 11 yıl Önce

tyçp işçiler olarak çıkış almadan çalışmak istiyoruz.

tyçp
tyçp - 11 yıl Önce

sinop tyçp 2013 neden başlatılamadı.işkura gidiyoruz. net bir cevap alamıyoruz.ödenek yok deniliyor.her yere var. sinop a yok.yoksa ödenekler geri mi gönderiliyor.

tyçp
tyçp - 11 yıl Önce

sinop tyçp işçi alımı sayısı az.1500 kişi sinopa yeterli değil.yetkililere duyurulur.tyçp de polise gerek yok.

banner381
SIRADAKİ HABER