Kaçağa Geçit Yok..!

Yedaş kaçak elektrik kullananlara ceza yağdırmaya devam ediyor.

Kaçağa Geçit Yok..!

  Kurumların yasalardan aldıkları görevlerini yerine getirirken yüklendikleri sorumluluklardan biri de ürettikleri hizmeti belli bedellerle insanına ulaştırmak, bunu yaparken de yasalara uymayan vatandaşları takip ederek onların yaptıkları usulsüzlüklerin önüne geçerek milli servetin heba edilmesini engellemek. Bunlardan bir de elektrik dağıtımını gerçekleştiren kuruluşlar. Kalkınmanın olmazsa olmazı enerji açığının her geçen gün artarak devam ettiği ülkemizde, bu konudaki hassasiyet son derece önemli.

  Edinilen bilgiye göre 2012 yılı içinde ilçemizde usulsüz elektrik enerjisi kullanan usul ve esaslar’a aykırı hareket ederek kaçak elektrik kullandıkları tesbit edilen 38 şahıs hakkında gerçekleştiren tahkikat neticesinde kendilerine 1.000TL. ile 15.000 TL. arasında para cezası verildiği öğrenildi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2012, 15:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
YAMACUKLU
YAMACUKLU - 11 yıl Önce

kaçak elektirik kullanimina karşiyiz, ancak kaçak elektriğe duyarlilik kadar elektirik kesintilerine ve elektrik kalitesini yetkilileri duyarliliğa davet ediyorum.bu millet hakkini aramasini öğrenmesi gerek.

banner381
SIRADAKİ HABER