Kişiler Değil AK. Parti Yaptırdı.

Tartışmalara son noktayı AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak Koydu.

Kişiler Değil AK. Parti Yaptırdı.

  İlçemiz Küçük sanayi sitesinin yollarının asfaltlanmaya başladığı haberini sizlere duyurmuştuk. Çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçemize gelen Sinop AK Parti İl Başkanını, Gerze AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gerze Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hakan Hemengül ve sanayi esnafı karşıladılar. Sitedeki ana ve ara yollarda incelemelerde bulunan Cengiz Tokmak eksikliklerin kısa sürede giderilerek yol çizgilerinin de tamamlanacağını ifade etti. Katkılarından dolayı Samsun Karayolları Bölge Müdürünü arayarak teşekkür eden İl Başkanı Cengiz Tokmak Bölge Müdürünün yarın Sanayi Sitesi ve Karadeniz Sahil yolundaki çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçemizde olacağı bilgisini de verdi. Tokmak, sahil yolunun Cuma gün Bakan düzeyinde trafiğe açılacağı haberini de teyit eden Sinop AK Parti İl Başkanı asıl görkemli açılışın ileriki günlerde Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağının da müjdesini verdi.

Sanayi esnaflarından Mutafa Çaylı’ nın “bu asfaltlamayı kimin yaptığına dair bilgi kirliliği var, bu konuda bir açıklama yapar mısınız?” sorusu üzerine Başkan “yolu kimin yaptırdığını sanayi sitesi yönetimine sorsunlar, doğrusunu onlar biliyorlar, ama kim hangi gözle bakarsa öyle görür” dedi. Başkan Tokmak “Gerze ve Sinop Sanayi Sitelerini iktidar olarak biz yaptırdık, vatana millete hayırlı olsun, bunlar Adalet ve Kalkınma Partisi hizmetidir, kişilerin değil” diyerek sözlerine son verdi.





























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2012, 08:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan USTA
Orhan USTA - 11 yıl Önce

gerze askerlik şubesinin, gerze cezaevinin ve gerze öğretmenevinin kapatılması da akp nin ilçemize bir hizmetidir. asli görevler için teşekkür beklenmez. himmette bulunmuş gibi yapmayın.

BİR DEĞİL 3 NOKTA KOYMAK LAZIM
BİR DEĞİL 3 NOKTA KOYMAK LAZIM - 11 yıl Önce

sorarlar ve derler ki 10 senedir koyacak nokta yok muydu acaba?

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

bu zamana kadar akp gerzeye ne yaptıda yolu yapsın bld başk.katkıları ve cengiz inş.yapmış oldugu calışma için teşekkür ederiz kumasteki tavukları kandırması kolay yüzde elli oy nasıl alacan yoksa

banner381
SIRADAKİ HABER