Köydes Yeni Encümen Üyelerini Seçti.

Köylere Hizmet Getirme Birliği yeni dönem Encümen üyelerini seçti.

Köydes Yeni Encümen Üyelerini Seçti.

  Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Cumhur Kurt, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Necmettin Çakır ve Mal Müdürü Zübeyde Şen ve köy muhtarlarının katılımı ile İlçe Müftülüğü toplantı salonunda yapılan seçimler saat:10.30’ da başladı. Saat:12.00’ de sona eren seçim sonuçlarına göre adaylardan;

Sorkun Köyü Muhtarı Sadettin Tütüncü 19 oy

Acısu Köyü Muhtarı Fikri Uyanık 16 oy,

Yamacık Köyü Muhtarı Cengiz Akgül 15 oy,

Türkmenlioğlu Köyü Muhtarı Recep Sazak 11 oy,

Yaykıl Köyü Muhtarı Ahmet Tiryaki 8 oy aldılar.

Köydes Köylere Hizmet Götürme Birliğinin yeni dönem Encümen Üyeliklerine 19 oy alan Sorkun Köyü Muhtarı Sadettin Tütüncü ve 16 oy alan Acısu Köyü Muhtarı Fikri Uyanık seçildiler.

  Kaymakam Metin Kubilay yeni üyeliklere seçilenlere görevlerinde başarılar diledi. Daha sonra North Star Otelde Kaymakamlıkça verilen yemeğe geçildi.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Gerze Kaymakamı Metin Kubilay yeni seçilenlere görevlerinde tekrar başarılar dilerken, böyle birliktelikleri sık sık yapmaktan yana olduğunu ve köy muhtarlarımızı bir akraba gözüyle gördüklerini dile getirdi., AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Cumhur Kurt ise seçimlerin ilçemize hayırlı olmasını dilerken yeni seçilen üyelere görevlerinde başarılar diledi.
Haber: Nurgül Gençay



























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2012, 14:16
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER