Muhtarlardan Ankara Çıkarması

Gerze’nin 39 köy muhtarı ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya hareket ettiler.

Muhtarlardan Ankara Çıkarması

İlçemizin 39 köy muhtarı, beraberlerinde Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma ve Gerze Muhtarlar Derneği Başkanı Fikri Uyanık dün akşam saat 10 00 da Ankara’ya hareket ettiler.

Ankara’da, başta Sinop Milletvekilleri Nazım Maviş, Barış Karadeniz ve Sinoplu olan İstanbul Milletvekilleri Engin Altay ve Şirin Ünal’ı ziyaret edecek olan heyet, hem seçim sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulunacaklar, hem de köylerinin sorunlarını, ihtiyaçlarını Milletvekillerine iletecekler.

Seyahat öncesi gazetemize konuşan Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma ve Dernek Başkanı Fikri yanık, amaçlarının köylerinin sorunları ile istek ve taleplerinin birinci ağızdan ve yüz yüze vekillere iletmek ve karşılıklı olarak çözüm yolları aramak olduğunu ifade ettiler.









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 10:48

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

öneçlikle tüm muhratalrımıza;;selam, saygı , sevgi ve muhabbtlerimi göndriyorum...bu duyralılığınıa, insanımıza olan hizmet etme yarışınıda sizlere Allahdan yardımcı olmasını diliyorum...ne güzel bir dayanışma bu..harika bir düşünceye varmış ve bu nu içraata dökmüşsünüz... hizmet alam diye buna drim ben...yüz yüze görüşmekte keramet vardır...birlikten kuvvet doğar....azimli insanlar inandıklarını gerçekleştirme yolunda tüm engelleri aşam meyilini aşan insanlardan oluşur...bu türkiyedeki tüm il, ilce ve köy muhtaralarına örnek olacaktır inşAllah...başarınız başarımızdır benim akıllı, güzel, bilgili ve hizmet aşkıyla yayan değerli muhtar kardeşlerim, arkadaşlarım...saygılarımla..!!!!!!!!!!!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER