SİYAD Eğitime Destek Amacıyla Kahvaltılı Program Düzenliyor

İSTANBUL- Dernekçilikte 25’inci yılını geride bırakan Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD), üniversitelerde okuyan Sinoplu öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kahvaltılı program düzenliyor.

SİYAD Eğitime Destek Amacıyla Kahvaltılı Program Düzenliyor

  SİYAD genel merkez yönetim kurulunun ev sahipliğinde ve koordinatörlüğünde, Üsküdar Belediyesinin katkılarıyla Evlendirme Dairesi Restaurant bölümünde 12 Ekim 2014 Pazar günü saat 09 00 da gerçekleşmesi planlanan kahvaltılı programa, genel merkez ve tüm şubelerin yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra eğitime destek veren çok sayıda üyenin ve gönüllü Sinopluların katılması bekleniyor.

Hafta sonu Pazar günü yapılması planlanan kahvaltılı program için hazırlıkların yapıldığını, davetiyelerin gönderilmesine başlandığını belirten SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı şunları söyledi:

“12 Ekim 2014 Pazar günü saat 09 00 da gerçekleştireceğimiz kahvaltıda, genel merkez ve şubelerimizin değerli yönetim kurulu üyeleri ve eğitime destek veren çok sayıda üyemizin yanı sıra gönüllü Sinoplu dostlarımızla aynı sofrayı paylaşarak güzel bir gün geçirmeyi arzuluyoruz. Programımızın ana gündemi eğitim ve üniversitelerde okuyan öğrencilerimiz olacaktır. Çoğumuzun eğitim çağında yaşadığı olumlu ya da olumsuz mutlaka bir anısı vardır. Bu vesileyle anlatmak isteyen arkadaşlarımız aramızdan çıkacaktır.  Kimimiz hiç eskimeyen o güzel anılarını, bazılarımız da sıkıntılı geçen, belki de hatırlanmasını dahi istemediği zor günlerini anlatacak.  Tertip ettiğimiz kahvaltıda bunları konuşarak, bizim o yıllarda çektiğimiz sıkıntılar bugün yaşanmasın diye desteğe ihtiyacı olan üniversiteli Sinoplu öğrencilerimize yardım amacıyla bu programı hazırladık. Değil onlarca, yüzlerce öğrencimize burs vererek destek çıkalım, yardımcı olalım istek ve arzusundayız. Bu tür toplumsal yardım faaliyetlerine gönülden, imkanları ölçüsünde destek verecek tüm dostlarımızı kahvaltı programımıza bekliyoruz.”

PROGRAM:

Tarih:

12 Ekim 2014 Pazar

Saat:

09 00

Yer:

Üsküdar Belediyesi Evlendirme Dairesi Restaurant’ı

Üsküdar/İSTANBUL

İletişim Tlf.:   0532 282 01 75

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 17:14
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER