Topçu Yeniden Başkan

25 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 12 00 da Gerze Belediye Düğün Salonunda Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti.

Topçu Yeniden Başkan

  Toplantıya Sinop Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yüksel, Türkeli Şoförler Odası Başkanı Satu Gürel, Boyabat Şoförler Odası Başkanı Mustafa Özvatan, Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel, Gerze Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Topçu, Gerze Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Alp Arslan, Esat Arslan, Emin Diri, Halis Özdemir, Sadettin Tütüncü çok sayıda esnaf ve şoförlerin katılımı ile gerçekleşti.

Açış konuşmasını Gerze Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Topçu yaptı. Topçu konuşmasında,” 5362 sayılı kanun gereğince yapılan 2014 yılı olağan genel kurul toplantımıza hoş geldiniz. Katılımlarınızdan dolayı sizlere yönetim kurulum adına saygılarımı sunuyorum.

Kişi kurum ayrımı yapmaksızın devam ettirdiğimiz çalışma ve hizmetlerimizin birlik, beraberlik içinde devam etmesi genel kurul toplantımızın teşkilatımıza yakışır biçimde çağdaş ve demokrasi anlayışına uygun olarak geçmesini diliyorum.” dedi.

Akabinde Divan Kurulu Seçimlerine geçilerek Divan Başkanı Sinop Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yüksel seçildi. Yüksel tarafından gündem maddeleri okundu.

Toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti. Ardından Gerze Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Topçu tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu, Cemal Aydın tarafından denetim kurulu faaliyet raporu, Sevim Coşkun tarafından ise bilanço, gelir ve gider hesapları okundu ve üyeler tarafından oylanarak kabul edildi.

Raporların okunmasının ardından seçime geçildi.
Tek liste ile girilen seçimde 131 oy alarak tekrar Hüseyin Topçu ve yönetimi kazandı.





















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2014, 09:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

sayın editör yıllardır su haberciliği öğrenemedin gitti.daha sonra seçime girildi demişsin.. peki kardeşim bu seçimde rakip var mı adaylar kim bir yazda öğrenelim be kardeşim..

banner381
SIRADAKİ HABER