Sela Yetkisi Bizde Değil

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ilçemiz köylerinde vefat edenler için ilçemiz camilerinde sela okunmaması belediyemizin değil Diyanet İşlerinin yetkisindedir dedi.

Sela Yetkisi Bizde Değil

  Belovacıklı, “Son günlerde bazı şahıslar vatandaşlara köylerde vefat eden insanların salalarının belediye tarafından verilmediği şeklinde karalama propagandası yapmaktadırlar. Bu kesinlikle belediyeyi ilgilendiren bir olay olmayıp, tamamen Diyanet İşleri tarafından verilmiş bir karardır.

Bizler tam tersi belediye hoparlöründen vefat eden vatandaşlarımızın cenaze anonslarını yapmaktayız.

Halkımızın belediyemiz aleyhinde böyle gereksiz dedikodulara itibar etmemesini bilgi almak için direkt beni aramalarını isterim. Telefonumuz ve kapımız 24 saat halkımıza açıktır.” dedi.

Saygılarımla.

Gerze Belediye Başkanı

Osman Belovacıklı

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2014, 08:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemaat
Cemaat - 10 yıl Önce

osman başkan doğru söylemiş.yetki müftülüğün.beyefendilere saat 9.da sela vermesi zor geliyor.ama para toplarken selasını vermediği köylüden istemesini biliyor.

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

sayın başkan hafta sonu vefat eden vatandaşların ve bazende hafta içi ölen bazı şahısların vefat ilanıo belediye sitesinde yayınlanmamasının nedeni peki nedir.particilik o zaman... değil mi ???

cemaat xx
cemaat xx - 10 yıl Önce

olayıçarptırıp terbiyesizlik yapmayın görevliler saat 5 te camideler 9 da niçin gelmekten gocunsunlar alınan bir karar vardır memur uymak zorundadır..şunu da belirteyim böyle asılsız şeylerle halkımızın kafasını bulandıran cıvık insanlarıda kınıyorum.ben duyuyorum selalar veriliyor ama birileri ortalığı karıştırmak için bi şeyler yapmaya çalışıyor...i...ürür;k... yürür diyorum.hocalarımızı biz çok seviyoruz yedirmeyiz....

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 10 yıl Önce

kimmiş o ölüp de particilik yapılıp yayınlanmayan kişiler....gene işkembede kazınıyorsun gerzeli

İzmir deki Gerzeli
İzmir deki Gerzeli - 10 yıl Önce

ölüm üzerinden de particilik arayan vatandaş pes yani..gerze gerze olali osman başkan gibideğerli yönetici gördü. öküz altinda buzaği aramayi birakin da başkana sahip çikin.

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 10 yıl Önce

gerzeli rumuzu ile yazan kişi. "particilik" olarak ifade ettiğin dogmatik düşünme biçimi zamanla şizofren diye bilinen bir hastalığa dönüşebilir. bu hastalığa yakalanan partizanlar, belli bir zaman sonra ölülerin bile oy kullanabileceğine ve bu yolla rakip partilerin seçimlere hile karıştırabileceğine inanabilirler. toplumu partizanlık konusunda uyarmanızı, demokrat ve bilinçli bir seçmen davranışı olarak yorumluyorum. iyi ki varsınız. gka

SERHAT
SERHAT - 10 yıl Önce

bu tür yorumu yazmak için insanın allahtan korkmaması lazım.hocalarla paranın ne alakası var.etliyle sütlüyü birbirine karıştırmayın.birileriyle uğraşmak anlamsız yorumlar yazmak birilerini suçlamak ayıptır.osman başkan doğru söylemiş bu iş müftülüğün yetkisinde değil diyanet işleri başkanlığının yetkisindedir yorum yaparken insaflı ve vicdanli olmak lazim.kul hakki tevbeyle ödenmi̇yor

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 10 yıl Önce

şimdi sen böyle süslü bilimsel yazınca gerzeli haklı ve bilinçli bir seçmen mi oldu...bence boş konuşuyorsunuz kimsenin ölen adam karşı partiden diye selasını vermemezlik yapmaz burası gerze insanlar karşı partiden de olsa böyle birşey olmaz... tabi üç beş kuruşa memleketini satanları konu dışı bırakıyorum.... bence birde paranoya kavramını inceleyelim


banner381
SIRADAKİ HABER