Altay Gerze’de

CHP Grup Başkan V., Sinop Milletvekili Engin Altay Gerze CHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Altay Gerze’de

  7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri için Sinop’ta bulunan CHP Grup Başkan V. Ve Sinop Milletvekili Engin Altay, Dikmen Belediyesinde gerçekleştirilen törenin ardından geldiği Gerze’de, Gerze CHP İlçe Başkanlığına, beraberinde CHP Sinop Milletvekili adayları Barış Karadeniz, Mustafa Acun, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu ve çok sayıda partili ile birlikte geldi.

Engin Altay’ı parti binasında gelişlerinde CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara,  İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili ve vatandaş karşıladı. Parti binası önünde toplanan vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve hal hatır soran Altay ve Milletvekili adayları parti binasına geçtiler.

Engin Altay burada partililere kısa bir konuşma yaparak, 7 Haziran seçimlerinin ülke ve CHP için önemine işaret etti ve partili partisiz tüm vatandaşların CHP’ ne ve adaylarına desteklerini istedi.

Engin Altay daha sonra beraberindekiler ve partililer ile birlikte Gerze CHP İlçe Başkanlığında ayrılarak şehir turuna çıktı ve Milletvekili adayları Barış Karadeniz ve Mustafa Acun için Gerzelilerin desteklerini istedi.
















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 11:44

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerze5775
gerze5775 - 9 yıl Önce

engin altay fasa fiso bi ada m anca cebini düşünür.kaç yıldır milletvekili ben ahım şahım yaptığı bişey hiç görmedim anca mecliste agresif tavırlar sergiler vede herşeye hayır der başka hiçbişey yapmaz yalansa yalan deyin.chp nin sinop vekilleri çok çok zayıf, gerçi cehape türkiyenin tek tük yerlerinde var geri kalanında yok o yüzden yapcak bişeyde yok...

gerzeli
gerzeli @gerze5775 - 9 yıl Önce

senin millet vekillerin ne yaptı o kadar başarılı olsalardı her dönem aday olurlardı değiştirilmezlerdi.

gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

gördüğüm bir şeyi yazmadan duramayacağım.her zaman bayrak sevgisi,bayrağa saygıdan bahsedersiniz seçim bürosunda masanıza bir örtü bile alamamışsınız bayrakla kaplamışsınız. o bayrağın üzerinde çay çorba içersiniz pislersiniz bu mu sizin bayrak saygınız.

sinoplu
sinoplu - 9 yıl Önce

gerzeli partidaşlarım neden sinop milletvekili adayı mustafa acun diye bayrak varda barış karadeniz diye yok bayanların elinde.bu kadar taraf tuttuğunuzu belli etmenize gerek yok. barış beyde bu olanları görüyordur heralde.nasıl olsa 1. sıra garanti ancak mustafa acunun işi çok zor.

gerçeksinoplu
gerçeksinoplu - 9 yıl Önce

barış karadeniz az paraya kıyabilirse atkı, şapka, tişört yaptırırsa iyi olur. yaptırana laf atılacağına 1. sıradan aday olup yaptırmayanı eleştirmeli. teşekkürler

banner381
SIRADAKİ HABER