Beş Yıl Daha İstedi

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, “Beş yıl için teşekkür ediyoruz, yapacaklarım için beş yıl daha istiyoruz.” dedi.

Beş Yıl Daha İstedi

  24 Şubat 2014 Pazartesi günü Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun, Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara, Sinop Kadın Kolları Başkanı Hacer İnceoğlu, Gerze İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Çakır, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve parti üyeleri Gerzeli esnafları ve kurumları ziyaret etti.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve beraberindekiler tüm esnafları tek tek ziyaret ederek “ 5 yıla teşekkür ediyoruz yapacaklarımız için 5 yıl daha izin istiyoruz” dedi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı konuşmasında,” 5 yıl boyunca bütün imkanlarımızı seferber ederek Gerze’yi çağdaş, modern İlçe yapmanın mücadelesini verdik. Kapımız ve gönlümüzü Gerze halkına açtık. Her alanda alt yapı, üst yapı, kültür, sanat, temizlik ve diğer hizmetler ile Gerzeliye yakışır işler yaptık.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Halkıma bana gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum. 5 yıla teşekkür ediyorum ve 5 yıl daha izin istiyorum.” dedi.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2014, 13:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 10 yıl Önce

sayın başkan, ne olacak gerze'nin içme suyu sorunu. gerze'nin yapısal olarak bir içme suyu sorunu eskiden beri var. sularımız durmadan kesilmekte. bak bu sene yeterince yağış olmadı, ramazan bayramı ve kurban bayramı da yaz ve sonbahar aylarının içine girmeye başladı, gerze'de kuraklığın en fazla olduğu yaz ve sonbahar aylarında gerze nüfusu daha da artacak. bu seneki yaz ve sonbahar ayları için var mı bir eylem planınız? ben belediye başkan adaylarında asıl bunları duymak istiyorum. gka

mehmet
mehmet - 10 yıl Önce

kesinlikle haklısınız ben ce 10 yıl daha..

banner381
SIRADAKİ HABER