CHP Kardeşliği

CHP Beylikdüzü Belediyesinden, Kardeş Dikmen Belediyesine Jest.

CHP Kardeşliği

  İstanbul Beylikdüzü Belediyesi kurumlar arası yardımlaşmanın son derece güzel örneklerinden birini sunarak, Kardeş Belediyesi olan Dikmen Belediyesine iş kamyonu hibe etti.

Bugün saat:09.30’da Dikmen’de gerçekleşen devir teslim törenine CHP Grup Başkan Vekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay, CHP Sinop Milletvekili Adayları Barış Karadeniz, Mustafa Acun, İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,  Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Araç devir teslimi ile ilgili kurdele kesiminden sonra yaptığı teşekkür konuşmasında Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu,” kardeş belediyemiz olan Beylikdüzü Belediyesinin ilçemize yaptığı destek bize güç verdi,   belediye hizmetlerinin halka ulaştırılmasında böyle bir araca acilen ihtiyacımız vardı. Bu anlamlı jeste vesile olan Vekilimiz ve CHP Grup Başkan Vekilimiz Engin Altay ve kardeş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na şahsım ve Dikmen ilçesi halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu ise duygularını “Sosyal demokrat belediyeler arasında süregelen desteklerimiz bundan böyle de aralıksız olarak sürecek” şeklinde ifade etti.





Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 11:18

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER