Ersoy’dan Söyleşi

Ayancık Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen, TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’un katılımlarıyla gerçekleşen gündeme dair konuların değerlendirildiği paylaşım toplantısı yapıldı.

 Ersoy’dan Söyleşi

  Gündeme dair konuların değerlendirildiği toplantıya TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Özünlü, Belediye Başkan Yardımcısı A. Adil Akın, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları, daire amirleri, STK mensupları, muhtarlar, Ak Parti ilçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekili Mehmet Ersoy konuşmasına böyle bir ortamı sağlayan Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Özünlü ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek başladı. Ardından Türkiye gündemindeki son Siyasi ve Ekonomik gelişmeleri, yaklaşan 2015 Milletvekili seçimleri, Ayancık’da yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Mehmet Ersoy konuşmasında Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ve ülkenin emin kaptanların elinde olduğunu ifade ederek  "Emin olunki iyi ki o kaptanlar var. Çok zor, ağır günlerden geçiyoruz" dedi.

Çözüm süreci konusuna da değinen Ersoy sözlerinde, "Müsterih olun bizim olduğumuz hiçbir yerde Ak Parti Kadrolarının olduğu hiçbir yerde hiç kimse bize bu ülkenin bu milletin istikbali ile ilgili hiçbir dayatmada bulunamaz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ayhan Ergün, “İlçedeki projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen Ak Parti Sinop Milletvekili ve TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı Sayın Mehmet Ersoy’a hem şahsım hem Ayancık halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2015, 09:59

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER