REKTÖR ADAYINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ !!!

Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Rektörlük seçimi öncesi aday olan Prof. Dr. Nihat Dalgın STK’lar ile adeta gövde gösterisi yaptı.

REKTÖR ADAYINDAN  GÖVDE GÖSTERİSİ !!!

Sinop Üniversitesi Rektörlük seçimi öncesi iftar programı düzenleyen Rektör adayı Sinop Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Nihat Dalgın STK’lar ile adeta gövde gösterisi yaptı. Ahmet Muhip Dranas Uygulama Otelinde gerçekleştirilen iftar programına AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, AK parti İl Başkanı Ali Çöpçü, Müsiad Sinop Şube Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, Ensar Vakfı Sinop Başkanı Muhammet Başoğlu, İlim Yayma Cemiyeti Sinop şube Başkanı Emin Şimşek, Ramazan Açıkgöz, Memur – Sen Başkanı Mustafa Aslan, Eğitim Bir – Sen Başkanı Abdullah Erercan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Eravcı, Öğretim görevlileri ve davetliler katıldı.

REKTÖR ADAYI DALGIN’DAN SERT SÖZLER !!!

İftar yemeğinin ardından konuşan Rektör Adayı Prof. Dr. Nihat Dalgın Sinop Üniversitesi mevcut yönetimi eleştirerek Korku İmparatorluğunu sona ereceğini belirtti. Dalgın konuşmasının devamında ise STK’ların önemine de dikkat çekerek şunları söyledi; Üç gün sonra gerçekleşecek olan Sinop Üniversitesi Rektörlük seçimi genel seçim kadar önemlidir. Bu seçimde öğretim elemanlarımızın kendilerine dar gelen ve aralarındaki kardeşliği katleden, dört yıldır kendilerinin huzur ve sükununu kaçıran mevcut yönetime yeter diyeceklerine inanıyorum. Üniversite hocalarımızın bu mevcut yönetime yeter derken tekrar aynı sıkıntıya düşülmeyeceğini yani tekrar gelmelerine sebep olmayacağını ümit ediyorum. Üniversitede kardeşlik havasını hak ve adaleti hâkim kılmayı hedefleyen, korku imparatorluğunu yıkarak sevgi medeniyetini üniversitemize kazandıracak olan bizlerin yanında olacağının kanaatindeyim. Son kararlarını bizim lehimize tercih olarak kullanacaklarını inanıyorum ve sandıkta adımızı birinci sıraya taşıyacaklarını görür gibiyim. Şafak yakındır, kardeşlerimiz yaklaşık olarak 25 gün daha sabretsinler, inşallah ondan sonra kardeşlerimiz bizleri takip etmeleri halinde önlerinde hiçbir karadelik olmadığını, dar geçittin bulunmadığını görecekler. Yolun temiz ve güvenli olduğuna vakıf olacaklardır” dedi.

 

VEKİL REKTÖR ADAYINI YALNIZ BIRAKMADI

Sinop Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Nihat Dalgın’nın iftar yemeğine katılan AK parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak ise yaptığı konuşmada; Rektör adayı Dalgın’a seslenerek 1 ben kendilerinin çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum, diğer adaylara da başarılar diliyorum. Tokmak konuşmasının devamında ise Meclis çalışmalarından bahsetti. TBMM birkaç gün önce Başkanını seçti, önümüzdeki hafta meclis yönetimi seçilecek ve ardında da sayın Cumhurbaşkanımız 1. Parti yani AK Parti genel başkanına hükümeti kurma görevi verecek. Bu süreçte MHP, CHP görüşmelerimiz devam edecek, ama şunu kimse bizden beklemesin; biz hükümeti kuracağız diye bize %41 destek veren, AK Parti politikalarını benimseyen, partimizin hizmetinden memnun olan halkımızın kırılmasına, onların gücenmesine vesile olacak, her halükarda hükümet kuracağız diye onları gücendirecek bir adım atmayacağız. Bizden kimse siyaset manevraları beklemesin dedi. Tokmak konuşmasının devamında ise fırsat buldukça memleketimizde hemşerilerimizle bir arada olmaya çalışıyoruz, bu vesile ile de ortasında bulunduğumuz ramazan ayının tüm islam coğrafyasına, ülkemize, milletimize birlik ve beraberlik getirmesini ve bunun güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Yaklaşan ramazan bayramının da hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi. Gerçekleşen konuşmalar sonrasında ise davetliler uzun uzun sohbet etti.

 

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 13:04

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER