Sinop İYİ Parti'de Şanlan dönemi "

İYİ Parti Sinop Kurucu İl Başkanlığı görevine Yılmaz Şanlan atandı.

Sinop İYİ Parti'de Şanlan dönemi "

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Sinop İl Başkanlığına atanan Yılmaz Şanlan, yeni yönetimin oluşması ardından partiyi kongreye götüreceğini, il ve ilçelerin yeniden yapılandırarak seçime hazır hale getireceklerini söyledi.

Bunun bir bayrak değişimi olduğunu belirten Yılmaz Şanlan: "İYİ Parti Sinop Kurucu İl Başkanlığı görevi 16/07/2019 tarihi itibari ile şahsıma tevdi edilmiştir. Beni bu makama layık gören Cesurlar Hareketinin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener Hanım Efendiye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın beye saygı ve hürmetlerimi bildiriyorum. Bu bir bayrak değişimi, hizmet yarışıdır. İyi ve cesurlar hareketini iktidara taşıma, büyük Türk milletine ve ilimize siyaset yoluyla hizmet etme sorumluluğudur. Vatan, Millet, Bayrak kaygısı taşıyan herkese gönlümüzde kapımızda açıktır. Partimize hizmet eden gönül veren her partilimize her üyemize karşı sevgimiz muhabbetimiz eşit mesafede olacaktır. Birlik beraberlik içinde partimizi iktidara taşımak için gönül seferliği başlatacağız. Partide yapacağımız görev devir teslimi tarihi ile ilgili kamuoyunu bilgilendireceğiz" dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sancaktar
Sancaktar - 5 yıl Önce

Fucür lar gene iş başında.
Fitne gene hat safada.
Satılmışlar gene on saflarda

Yavuz YİĞİT
Yavuz YİĞİT @Sancaktar - 5 yıl Önce

yıllarca başka ülkede yaşamış sadece a haberden ülkeyi takip etmişler gibi yorum yazan bir kişi daha. ülkeyi sizin zihniyetinizden arındırmadan bu ülke rahata kavuşmaz! yıllarca fethullahın kucağında zıplayanları pışpışlayıp ülkeyi ve kasasını aile havuvuzuna çevirttiniz. çoğunun yiyecek ekmeği kalmadı ama şakşaktan geri kalmadınız! ülke uçuyor hikayeleriyle yoğruluyorsunuz ama cumhurbaşkanlığı fonu bitti, örtülü ödenek yetmedi şimdi yedek akçelere dalıyorlar. akıl var mantık var düzgün ekonomi böyle mi olur? yani bahsettiğin kelimeleri bilirsen o kelimeleri hayata geçirenleri atatürkün direklerde sallandırdığını fakat tohumlarının bugün iktidarda olduğunuda bilmen lazım!

Bozkurt
Bozkurt - 5 yıl Önce

İyi partinin sinopta bitişidir...

banner381
SIRADAKİ HABER