Yetkililer mi Duyarsız, Balıkçılar mı Dikkatsiz..!

Dün akşamki şiddetli lodos yine balıkçıları vurdu.

Yetkililer mi Duyarsız, Balıkçılar mı Dikkatsiz..!

  28 Ocak 2012 tarihli haberimizle poyraz rüzgarının balıkçı barınağı içindeki, balıkçı teknelerini nasıl batırdığını, kıyıdaki tekneleri nasıl parçaladığını görüntüleri ile birlikte sizlere duyurmuştuk.

Aradan l1 ay geçti, bu kez lodos mevsimi geldi. Barınaktaki görüntüler insana “ben bu filmi daha önce de görmüştüm” dedirten cinsten, barınak içinde 2 balıkçı teknesi batmış, kıyıda çekili bulunan birçok tekne yıkılmış, balıkçıların kıyıda bulunan malzemelerini deniz almış, maddi hasar yine büyük, balıkçı yine mağdur. Henüz bir önceki felaketin yaraları sarılmadan, balıkçı yenisi ile boğuşmak zorunda.

Aradan geçen 1 yıllık süre içersinde hiçbir önlem alınmadığı için, aynı facianın yaşanması insanın aklına “yetkililer mi duyarsız, balıkçılar mı sorumsuz” sorusunu getiriyor. Bu rüzgarın bu ilçede artık her yıl nerede ise hangi gün ve hangi saatte eseceği, tahrip gücü ve şiddeti bilinmesine rağmen her yıl aynı olayların yaşanması gerçekten düşündürücü.

 

Sözün bittiği yer bu olsa gerek.











































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2012, 11:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ
GERZELİ - 11 yıl Önce

gerzelilerin ve balıkcıların allah yardımcısı olsun

fatih
fatih - 11 yıl Önce

başkan her yere taş döşeyip park yapacağına öncelikle balıkçının sorunu olan hiçbir işe yaramayan balıkçı barınağına çözüm bulsun... balıkçı barınağına çim ekip park yapmakla çay bahçesi yapmakla bitmiyor...

balıkcı
balıkcı - 11 yıl Önce

ne olsa başkandan bulunuyo bende başkan lodosu nicin estirdin diyim bari

gerzelii
gerzelii - 11 yıl Önce

eeeeeeeeeee kolaymı koporatif başkanı kim belediye başkanı kim akraba değil mi? liman neden yapıldı park bahçe ve limanda cafe açan 2 işletme için değil mi başkanım..vatandaşın teknesi batmış zarar etmiş iki akraba osmana ne ki!!!

has gerzeli
has gerzeli - 11 yıl Önce

şimdi size soruyorum o balıkçı barınağı kimin zamanında yapıldı osman başkanın zamanında yapılmadığını cümle alem biliyor bir siz bilmiyorsunuz heralde başkan zaten balıkcıların bu sorununu çözmek için ankaradan dhl den ekip getirtti sorunu çözmeye yönelik uğraş verdi hala da veriyor.fatih rumuzlu arkadaş da demişki parke döşeyip çim ekmekle bu işler çözülmez demiş ne yapacak kendi yapmadığı limanı belediye işçileri ilemi yeniden inşaa edecek.liman ve cevresinin eski hali ile yeni halini herkes biliyor siz eski toz toprak halini özlediniz heraldeki çevre düzenlemeyede karşı çıkıyorsunuz.laf olsun diye yorum yapıp duruyorsunuz.

GERZE TUTKUNU
GERZE TUTKUNU - 11 yıl Önce

gülimana boşu boşuna harcanan paraları soracağınıza hizmet etmeye çalışanlara çamur atmak kolay,lodosu başkan estirmedi ama limanın kimler zamanında yaptırıldığı biliyoruz.

neslisah bas
neslisah bas - 11 yıl Önce

gerze uçmuş

öz gerzeliiii
öz gerzeliiii - 11 yıl Önce

gerzeli kardeş ne kadar gerzelisin bilmiyorum ama o limanın ne zaman yapıldığını biliyomusun bol
kepçeden atmayın belediyenin görevi size lodosun hesabını vermek değil yazın belkide o limanda başkandan fazla siz gezmişsinizdir

banner381
SIRADAKİ HABER