3 – 2 Belediyespor Galip

2015-2016 Sezonu Sinop U-13 Amatör Ligi'nde ilçemiz Şehir Stadı'nda oynanan müsabakada Gerze Belediyespor, Gerzenin Gücüspor ile karşılaştı.

3 – 2 Belediyespor Galip

Centilmenlik içinde geçen müsabaka kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Belediye Başkanı ve Gerze Belediyespor Onursal Başkanı Osman BELOVACIKLI'nın da takip ettiği müsabakada Gerzenin Gücüspor maçın başlarında oyun anlamında üstünlüğünü kurarak öne geçti. Ardından oyunu dengelemeye başlayıp üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Gerze Belediyespor ilk yarıyı peşpeşe attığı iki gol ile 2 – 1 öne geçmesinin ardından karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısında da kıran kırana mücadele devam ederken futbolcuların çabaları ve oynadıkları futbol taraftarlar tarafından alkış ve takdir topladı. Karşılıklı gollerin devam ettiği ikinci yarıda maç sonucu Gerze Belediyespor 3-2 Gerzenin Gücüspor şeklinde sonlandı.

Maç öncesi Gerze Gücüspor Kulüp Başkanı Fatih Ergün kulüp adına yıllarını spora adamış Emekli beden eğitimi öğretmeni Fikret inceye spora yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.




Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2016, 12:19

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER