6 Madalya Kupayı Kazandırdı

6 madalya kazanarak kupayı kulüplerine taşıdılar.

6 Madalya Kupayı Kazandırdı

  11 – 14 Eylül 2014 de Giresun’da 12. si düzenlenen Karadeniz Judo Turnuvasına Giresun Vali Vekili Bekir ERGÖK, Emniyet Müdürü Uğur ÖZTÜRK, Telekom İl Müdürü Orhan BÜLBÜL, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki ATLI, ASKF Başkanı Mehmet GÜNGÖR, protokol mensupları, federasyon temsilcileri, hakemler, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.

  Karadeniz bölgesi sınırları içerisinde bulunan illerin yanı sıra misafir takım olarak Konya’nın da katıldığı turnuvaya bay/bayan olmak üzere 16 ilden 550 sporcu 25 hakem ve 30 idareci/antrenör katıldı. Turnuva süper minikler, minikler, yıldızlar ve ümitler kategorilerinde müsabakalar gerçekleşti. İlimizden Gerze Halk Eğitim Merkezi Judo takımı 8 Sporcu ile katıldığı Turnuvada 6 Madalya elde ederek Süper Minik Erkekler Kategorisi'nde en yüksek puanı elde ederek İl sıralamasındaki Şampiyonluk kupasını kulüplerine taşıdı. Gerze Halk Eğitim Merkezi Judo takımı Kulübü Süper Minik Bayanlar Kategorisinde tek başına 3.lüğe, Minik Bayanlarda ise en yüksek puanı alarak 3.lüğe ortak oldu.

DERECEYE GİREN SPORCULARIMIZ;

S.Mnk Erk. İkram YILMAZ 1.lik

S.Mnk Erk. Mertcan EKİCİ 1.lik

S.Mnk Erk. K.Deniz YILMAZ 2.lik

S.Mnk Byn. Rabia A.HEP 1.lik

S.Mnk Byn. Ecrin ERİŞİR 2.lik

Mnk Byn. Meltem DEMİR 1.lik

  Kulüp Antrenörü Orhan Akpınar ve Özlenen Akpınar turnuva sonunda yaptığı açıklamada; Gerze H.E.M Judo olarak göğsümüzü kabartan sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz dedi.

 














Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 16:24
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER