Derici’den ‘O’ Başkana Mektup

Sinop TSO Başkanı Erol Derici, ilçesine yapılması düşünülen Termik Santrale karşı olduğunu belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul' u yazdığı bir Mektupla tebrik etti.

Derici’den ‘O’ Başkana Mektup

  Derici tarafından Şenol Kul' a yazılan mektup şu şekilde; “Başkan,  ilçenize Termik Santral yapılması ile ilgili yapılan girişim ve çalışmalara karşı koyuşunuz, dik duruşunuz ve onurlu kavganızı kutluyor, sizi tebrik ediyor, takdirlerimi sunuyorum.

Aynı şekilde, Gerze ilçemizde Termik Santral yapmak istediler. Ama biz Gerze Belediyesi ve halkı olmak üzere direniş ve karşı koyuşumuzla, mücadelemizle durdurduk Termik’i.

Siyasal düşünceler, partiler, iktidarlar bir kentin geleceği ile ilgili kararlarda etkin olmamalı. Kentin geleceğine yönelik kararlarda bölgede yaşayanların görüş ve düşüncelerinin etkin olması en olağan görüştür.

Sizin karşı çıkışınız da, siyasal gelecek ve menfaat düşünmeden çevreci düşünerek halkın yanında yer almanız; ilçenizin geleceğini düşünmeniz ve konulacak ambargoya karşı direnişiniz şahsınızı ve duruşunuzu daha da yüceltmiştir.

Davranışınızın diğer iktidar partili Belediye Başkanlarına örnek olması, halkınız ve ilçeniz yararına yapacağınız çalışmalarda başarılar dileğiyle. Hoşça kalın.”

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2014, 11:28
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER