Gerze yeniden yanmasın

Yeşil Gerze Çevre Platformu, Gerze’ye termik santral yapılmaması için çaba sarf etmeye devam ediyor.

Gerze yeniden yanmasın
Gerze’ye termik santral yapılmaması konusundaki kararlılıklarını gösteren çevre gönüllüleri bu konudaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Çevre adına bir araya gelerek kısa adı YEGEP olan platformu oluşturan bileşenlerin tamamının imzasını attığı, ‘Gerze yeniden yanmasın’ sloganıyla oluşturulan el ilanları kapı kapı dolaşılarak ve hafta pazarı olmasıyla pazaryerinde tüm halka dağıtılıyor.
Gerze Halkını bilgilendirmeye ve tepkilerini canlı tutmaya çalışarak olayın oldubittiye getirilmesini engellemeyi amaçlayan çevreciler, kömür yakıtlı santrali Gerze’ye kurarak, İlçemizi yakmaya çalışanlara tüm gücümüzle engel olacağız diyorlar.












Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
SİNEM
SİNEM - 13 yıl Önce

GERZEDE ASIL YATIRIM YAPILMASSA YANACAK.
AL ELİNE YALAN YANLIŞ YAPILMIŞ BROŞÜRLERİ GE GEZ DUR.
ARTIK YEMİYORUZ DOYDUK.

halil
halil - 13 yıl Önce

almanyada yaşayan sinoplu bir hemşerinizim. 12 km otede termik santral var 750 kişi çalışıyor.havasıda suyuda tertemiz.hanımın astığı çamaşırlarımız sakız gibi.
eyy dostlar inanmayın böylrsi savsatalara.
isteyen istediği yalan yazıyı resmi basar dağıtır.
kanmayın lutfen.
ilçenin ve sizlerin kaderiyle oynuyor bu bir avuç yegep midir nedir...
sevgiler

yazanların hepsi yalan..a cevap
yazanların hepsi yalan..a cevap - 13 yıl Önce

Burası almanya değil. Burası Türkiye. Hanhi teknoloji olursa olsun, sonuçta en önemli unsur insan... Bir japon yanlış yaptığında veya dediğini başaramayınca hemen görevini bırakır, ya da harakiri yapar. Mdem öyle Almanya da kaldınız. O zaman

uğur
uğur - 13 yıl Önce

Asıl sızın sözleriniz tam bir safsata.Gerzedeki herkes termik santralin zararlarını çok iyi biliyor.Bunun için alim prof doç olmaya gerek yok.Araştıran insan bu konu hakkında da bilgi sahibi olur.Gerzein dışından konuşarak milleti kandırmayın.Ben doğma buyume Gerzeliyim.Bu santral buraya kurulursa yazın geldiğinizde etkilerini görmüş olacaksınız.

gerzeli09
gerzeli09 - 13 yıl Önce

Nükleer ve termik santrallerin yerini seçerken ulaşıma bakarsınızki Sinopta ve Gerzede ulaşım gelişmemiş.Çevresine bakarsınız ormanla yeşilliklerle dolu bir yer.Çelişki var.Üniversitesine bakarsınız gelişmemiş bir üniversite var.Yatırım yapılmamış bir üniversite var.Bu santrallerle ilgili bir bölüm yok.O zaman benim memleketimi neden seçersiniz?Japonlara kıyak yapmak için mi?Güney korelilerle niye anlaşma yapılamadı bunları hiç düşündünüz mü?Mersindeki santralin Ruslara veriliş nedenleri vb. bunlar sürüyüp gider ve bizde bakmakla yetiniriz.Bunların arkasında dururuz.Biz nasıl bir milletiz acaba çok merak ediyorum.

sercan SUCU
sercan SUCU - 13 yıl Önce

bu dağıtılan broşürlerde hiç yaraları yazmıyo bütün dünyada var bu hiç mi yararı yok hep zararlarını göz önüne alıyorlar bir tane olsun yararı yazmıyo dağıtılan broşürlerde bütün dünya salak bizim gerze halkımız akıllı bence böyle olmaması lazım bu santrallarde onlarca teknisyen mühendisler çalışacak gerze ye gelecekler ailesiyle çoçuğuyla bu mühendis ble bile ölüme gelirli mi zararlı olsa çoluğunu çocuğunu ölüme getirirmi bir mühendis kaç sene okumuş etmiş soruyorum sizlere gerz halkı lütfen duyarlı olalaım....

dürüstlük
dürüstlük - 13 yıl Önce

sayın bediha hoca eşin arada başkan vekilligi yapiyor görüyoruz . şu nu merak ediyorum rahmetli recai başkan olsaydı acaba yine termik yapilmasin diye sokaklara düscekmiydiniz dürüstce cevap verin lütfen

santral yapilacakkk
santral yapilacakkk - 13 yıl Önce

5 ay sonra insallahh CHP iktidar olur da CHP li enerji bakanida termik santralin temelinde kazmayi vururr:))))))))))))))))))))) şu nu da belirteyim :))) brosürlerde termik santlarin bacasi yokk ama sogutma kulelerini koymussunuz bol bol.. cok komiksinizz..


banner381
SIRADAKİ HABER